Liker ikke tanken på å miste Bergersen

Artikkelen er over 14 år gammel

I dag skal Kent Bergersen svare på om han kan være aktuell som ny trener i Bodø/Glimt.

DEL

Det er ikke bare Bodø/Glimt som venter i spenning på Kent Bergersens svar i løpet av dagen i dag. Også i Drøbak/Frogn krysser man fingrene. 2. divisjonsklubben liker nemlig svært dårlig at treneren kan forsvinne nordover.

– Kent Bergersen har trent klubben i tre sesonger. Vi er veldig fornøyd med jobben han har gjort. Derfor har vi forhandlet ferdig en ny toårskontrakt. Vi var muntlig enig. Kun signaturen manglet da Bodø/Glimt kom på banen, forteller styreleder i Drøbak/Frogn, Lennart Beijer.

Kapasitet. Beijer er full av lovord om treneren sin.

– Bergersen er en kapasitet på treningsfeltet. Det er mer enn en spiller som har kommet til Drøbak/Frogn nettopp for å bli trent av Bergersen. Vi håper selvsagt at han takker nei til Bodø/Glimt, konkluderer Drøbak/Frogn-lederen og fortsetter.

– Når det er sagt, forstår vi selvfølgelig at Bergersen synes utfordringen i Bodø er spennende.

Positivt. Tirsdag var Kent Bergersen i Bodø for samtaler med Erik Hoftun og Bodø/Glimts styre.

Den tidligere Rosenborg-spilleren forlot byen med et konkret tilbud om å trene 1. divisjonsklubben.

– Vi hadde positive samtaler med Bergersen tirsdag. I dag skal han svare på om det er aktuelt å diskutere videre. Vi håper selvsagt at han gir oss positivt svar på dette, sier Erik Hoftun.

Glimt i øyet. Hoftun er ikke i tvil om at hans tidligere RBK-kamerat kan passe meget godt inn i Bodø/Glimts nye trenerteam.

– Han har et meget godt øye til hvordan fotball skal spilles. Samtidig er han en veldig positiv og fin type med glimt i øyet. Vi hadde et positivt møte tirsdag. Så får vi bare vente og se hva Bergersen svarer i dag, avrunder Hoftun.

Artikkeltags