«– Kom deg tilbake til Al-Qaida», «Dere har ikke noe her å gjøre», var noen av slengbemerkningene som kom fra tribunen der.

– Det er ikke noe hyggelig å få slike kommentarer. Jeg har hørt ett og annet fra tribuenen tidligere, men aldri så ille som jeg opplevde det i Sarpsborg, medgir Glimts lynhurtige høyreback.

Vurderte rapport

– Hvordan oppleves det å høre slike ting fra tribunen?

– Folk ser jo at jeg er muslim. Likevel føler jeg at jeg burde slippe slike tilrop. Jeg synes ikke noe om slikt.

– Har du vurdert å gjøre noe med det som skjedde i Sarpsborg?

– Ja, jeg vurderte om jeg skulle sende inn en rapport til dem som tar seg av slike ting. Jeg valgte til slutt ikke å gjøre noe. Jeg håper uansett jeg slipper slike ting i fortsettelsen. Det er ikke noe hyggelig å få slengt slike ting etter seg når man er på en fotballbane. Det finnes grenser for hva man skal akseptere, mener Hamoud, som nå er på talefot med Avisa Nordland igjen.

Har markert standpunkt

- Jeg har fått markert mitt standpunkt. Nå ønsker jeg å se framover, sier han, etter å ha boikottet avisen siden lenge før seriestart på grunn av publiseringen av en Muhammed-karikatur.

- Jeg er forballspiller og Bodø/Glimt er viktig. Det er stor interesse rundt oss, og folk må få høre også fra meg hvordan det oppleves å utligne på bortebane mot Sarpsborg, smiler Hamoud.

Les mer om Hamouds an-boikott i onsdagsavisa