Jamtfall-nei til Glimt

Artikkelen er over 12 år gammel

Michael Kleppe Jamtfall takket torsdag kveld nei til å spille for Bodø/Glimt.

DEL

18-åringen er for tiden med Rosenborg på treningsleir på spanske Gran Canaria. Etter neste uke skulle han bestemme seg for om han takket ja til Glimts forespørsel om leie i 2006-sesongen, som også ble godtatt av Rosenborg.

I stedet fikk sportssjef Erik Hoftun torsdag kveld beskjed om at vingtalentet ikke ønsket å spille 1. divisjonsfotball kommende sesong.

– Han følte seg ikke klar til å flytte på seg. Han vil ta sjansen i Rosenborg der han nå er fullverdig medlem av A-troppen, men han var i tvil, forklarer Hoftun.

Michael Kleppe Jamtfall var tiltenkt en rolle på Glimts venstrekant kommende sesong, og skulle fylle hullet etter Trond Olsen.

Nå må i stedet Glimt fortsette jakten på ny venstrekant og allerede torsdag kveld diskuterte klubbens sportslige ledelse og klubbstyret flere andre alternativer.

Tidligere har Kai Røberg, Espen Minde, Marius Helle, Jonas Krogstad og Erik Sundin vært vurdert som ny kantspiller – men alle ble veid og funnet for lette.

Jakten konsentreres nå i utlandet, der to aktuelle angrepsnavn er på blokka. Glimt er allerede i kontakt med agenter.

Ifølge Hoftun, som ikke vil navngi spillerne på nåværende tidpsunkt, er Glimt såpass sikre på én av de to at de ikke behøver å se vedkommede i trening. Én av de to er også aktuell for utlån.

Artikkeltags