Ingebrigtsen uten supporternes tillit

Kåre Ingebrigtsen er langt fra fornøyd med måten Glimt har fremstått på i innledningen av årets sesong. Men han vil ikke etterkomme supporternes krav om å gå av.

Kåre Ingebrigtsen er langt fra fornøyd med måten Glimt har fremstått på i innledningen av årets sesong. Men han vil ikke etterkomme supporternes krav om å gå av. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

-Nok er nok. Kåre Ingebrigtsen må gå, sier supporterleder Ada Krutnes i Den Gule Horde. AN-leser: Hva mener du?

DEL

Innledningen på sesongen har fortonet seg nærmest som et sant mareritt for Bodø/Glimt. Kun ett poeng på tre kamper mot Hødd, Sandefjord og Sandnes Ulf er ikke egnet til å skremme andre enn lagets egne tilhengere.

Les også: Knust av Sandnes Ulf

Har fått nok

Etter gårsdagens 0-3-tap mot Sandnes Ulf på bortebane - det andre 0-3-tapet borte denne sesongen - har fått begeret til å renne over for dem som følger laget aller tettest.

- Nok er nok. Kåre Ingebrigtsen må ta sin hatt å gå. Han har ikke vår tillit lenger, sier leder i Den Gule Horde (DGH), Ada Krutnes til Avisa Nordland.

Søndagskvelden tikket det mange meldinger inn på supporterlederens telefon fra supportere som har blitt mer og mer frustrerte.

AN-leser: -Det er ikke Kåre sin feil at Glimt taper. Det er jo spillerne sin feil.

- Har stilt opp

- Store deler av byen har stilt opp med penger. Vi i Den Gule Horde har stilt opp med egne midler. Det var ikke dette vi betalte for. Treneren får ikke det beste ut av spillerne sine. Vår tålmodighet er slutt. Kåre Ingebrigtsen må bort, slår Ada Krutnes fast.

Ingebrigtsen selv er ikke fornøyd med innledningen på sesongen med 0-3 borte mot Hødd, 1-1 hjemme mot Sandefjord og 0-3 borte mot Sandnes Ulf. Men å trekke seg, det er ikke aktuelt.

Les også: - Takk for meg Glimt!

- Ikke presset

- Føler du presset?

- Nei. Jeg føler ikke noe press. Men jeg er skuffet over det vi har prestert, det er det ingen tvil om.

- Mener du at du er rett mann for Bodø/Glimt?

AN-leser: - 16.mai-kamp til neste år mot TIL 2.

- Høye skuldre

- Ja. Det er jeg, og det er jeg heller ikke i tvil om. Vi har et ungt og nytt lag, så ting må få sette seg. Det var tydelig å se at guttene hadde høye skuldre, og at de mangler selvtillit, sier Kåre Ingebrigtsen.

I dagens utgave av Avisa Nordland avviser han også at han kommer til å vurdere sin stilling. Der kan du også lese hva styret kommer til å diskutere på dagens styremøte og hva kaptein Christian Berg mener om et eventuelt trenerbytte.

Artikkeltags