Her er Glimts nye forsterkning

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Bodø/Glimt fortsetter å styrke laget foran høstsesongen.

Lørdag ble Anders Karlsen hentet fra Mjøndalen. I dag landet midtstopper Godwin Antwi (25) i Bodø. Den ghanesiske midtstopperen med spansk pass skal spille for de helgule ut 2013-sesongen.

- Jeg er veldig fornøyd. Nå har vi den dekningen vi ønsker i de bakre rekker, sier Jan Halvor Halvorsen.

Godwin Antwi har de siste sesongene spilt for danske Vejle Boldklub. Etter sesongslutt i Danmark valgte klubben ikke å forlenge kontrakten med den meget populære midtstopperen.

-De hadde ikke råd til å beholde ham. Det var flere klubber som var interessert i å sikre seg Antwi. Vi er svært fornøyd med at han bestemte seg for å spille for oss denne høsten, avrunder Halvorsen.

Klar for innsats

Den nye midtstopperen gleder seg til å ta opp kampen om spilletiden i Glimts bakre rekker.

- I fotball må man være klar hvert eneste minutt hver eneste dag. Jeg er klar og gleder meg veldig, sier den nye Glimt-stopperen.

Han har ikke spilt obligatorisk kamp siden sesongen i Danmark var over i mai, men ghaneseren med spansk pass nøler ikke hvis han får sjansen fra start mot Sandefjord mandag.

- Hvis treneren vil bruke meg, så spiller jeg. Det er godt å være på plass. Klubben gjør det veldig godt i serien. Det var en riktig avgjørelse for meg å takke ja til Glimt, slår Antwi fast.

Han synes konklusjonen om en kontrakt med varighet ut sesongen er perfekt for alle parter.

- Jeg får vite om jeg trives her, og klubben får vite om de trives med meg. Sånn sett er alle parter dekket på de fleste områder. Hvis alle trives med hverandre, er det ikke mye som skal til før vi forlenger avtalen, smiler nykommeren.

Artikkeltags