Her er de nye Glimt-guttene

Cato Hansen får disse to unge danskene ut høstsesongen. Danni Jensen (i midten) og Thobias Skovgaard skal fylle tomrommet etter Mounir Hamoud og Per Verner Rønning.

Cato Hansen får disse to unge danskene ut høstsesongen. Danni Jensen (i midten) og Thobias Skovgaard skal fylle tomrommet etter Mounir Hamoud og Per Verner Rønning. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

To dansker og en trønder skal fylle tomrommene i Glimt-forsvaret.

DEL

Danni Jensen, Thobias Skovgaard og Tom Erik Nordberg hentes inn til den spennende Glimt-høsten.

Klippekortene Per Verner Rønning og Mounir Hamoud er inne i sitt siste kontraktsår, men er på vei ut allerede før overgangsvinduet stenges 31.august.

Glimt får en mindre kompensasjon dersom begge forlater før kontrakten utløper.

RBK-bytte

Rønning returnerer til Trøndelag og er bare en signatur unna Rosenborg. Hamoud er ønsket av Strømsgodset og et par ikke navngitte klubber.

For Rønning får Glimt en annen trønderstopper i retur, Tom Erik Nordberg. 26-åringen imponerte såpass for Haugesund i fjor at RBK hentet ham tilbake. Mandag gjennomfører den 195 centimeter lange Vuku-gutten sin medisinske test i Bodø.

U-landslag

Jensen har bare én offisiell kamp på tre år for storklubben FC København, men 22-åringen har 14 U-landskamper for Danmark. Den hurtige høyrebacken gikk ut av kontrakten med hovedstadsklubben i sommer.

Tenåringen Skovgaard har seks U-landskamper, og ble faktisk uttatt til treningssamling med A-landslaget i mai i fjor da Morten Olsen manglet en venstreback.

Den unge forsvareren er en del av reservelaget til FCK og kan også benyttes som midtstopper. Han kommer på lån ut sesongen.

  • Hva tror du om Glimts nykommere? Si din mening i kommentarfeltet under.

Artikkeltags