Glimt utklasset Bryne

Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

(Glimt - Bryne 3-0) Viljar Nordberg scoret kampens siste mål da et angrepsvillig Glimt-lag slo serieleder Bryne 3-0 på Aspmyra.

DEL

2461 stykker på tribunene så Bodø/Glimt ta sin første trepoenger på hjemmebane denne sesongen. Glimt til tider valset over Bryne i kampen som endte med 3-0 til hjemmelaget.

Kampens siste mål var signert Viljar Nordberg tre minutter på overtid.

Fra skrått hold forsøkte han seg på et skudd, men ballen traff stolpen. Returen plukket han opp selv, og den lirket han inn på et finurlig vis. 19-åringen noterte seg for sitt første mål for Glimts A-lag.

Khalilis første

Glimt byttet ut Håvard Sakariassen med Aram Khalili foran 2. omgang. Khalili takket for tillitten med å øke hjemmelagets ledelse til 2-0 i det 55. spilleminuttet.

Kampens andre scoring kom etter at Rønning satte opp Hamoud på høyresiden. Hamoud traff sjeldent godt med innlegget og fant Khalili på bakre stolpe som headet ballen tilbake i hjørnet ballen kom fra. Kristiansen i Bryne-buret var sjanseløs. Nysigneringen, som kom i fra Start foran sesongen, tegnet seg med dette for årets første seriemål.

Kort og spillerbytter

Thomas Rønning fikk gult kort etter at han dyttet til dommeren etter en frisparksituasjon i det 70. spilleminuttet. Viljar Nordberg kom inn for Glimt minuttet etter, til fordel for Jim Johansen.

Kampens første målscorer Robertsen ble byttet ut med Trond Fredrik Ludvigsen i det 85. spilleminuttet.

Angrepsvillig Glimt-lag

Erlend Robertsen sendte Bodø/Glimt i føringen mot Bryne like før hvilen, med et kremerhus av en scoring. Dette var 18-åringens andre scoring for sesongen. Hjemmelaget dominerte store deler av den første omgangen og det var derfor ikke ufortjent at de kunne gå i garderoben som lederlag. Bryne skapte svært lite fremover, og superduoen Helle-Høiland utrettet ikke stort i kampens første omgang. Glimt har på sin side fremstått angrepsvillige og solid i de første 45 minuttene.

Les hele kampreferatet her.

Artikkeltags