Glimt-tilbud til BHK-publikum

BHKs Frank Håvard Storvik (til venstre), Håvard Karlsen (Glimt) og Grethe Fjærvoll (BHK) samarbeider om å fylle Bodøhallen i dag og Aspmyra mandag.

BHKs Frank Håvard Storvik (til venstre), Håvard Karlsen (Glimt) og Grethe Fjærvoll (BHK) samarbeider om å fylle Bodøhallen i dag og Aspmyra mandag. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Bodø/Glimt tilbyr alle publikummere på kveldens BHK-kamp billetter til mandagens kamp mot Brann til halv pris. Nå skal de to klubbene samarbeide om å fylle tribunene både på Aspmyra og i Bodøhallen.

DEL

Billettstuntet er starten på det begge klubber håper og tror vil bli et fruktbart samarbeid.

– Vi er begge interesserte i å kunne hjelpe hverandre. Bodø er i den situasjonen at vi har to eliteserielag i en relativt liten by, og da bør vi støtte opp om hverandre. Og da denne idéen dukket opp fra Frank Storvik og BHK, tente vi på den med en gang, sier Håvard Karlsen i Glimt.

Følg BHK-Runar direkte her på an.no fra 18.00 onsdag kveld.

Halv pris

– Dette er en fin måte å starte et samarbeid på, og det er flere ting vi kan tenke oss å gjøre sammen, sier markedssjef i BHK, Frank Håvard Storvik.

Bodø/Glimt har slitt med å fylle tribunene på Aspmyra så langt i år, og håper stuntet i forbindelse med BHK-kampen skal trekke noen ekstra tilskuere til møtet med Brann.

– Fra dørene åpner i Bodøhallen vil det være mulig å få kjøpt billetter til A- og D-feltet på gamletribunen til halv pris, sier Karlsen.

– Hvor mange billetter håper dere å selge?

– Selger vi mer enn 200 så er det en suksess.

Ønsker familier

– Hva ligger det i dette for BHK sin del?

– Vi kommer blant annet til å være involvert på Glimts familiedager. Den første av disse er allerede 6. mai, sier Storvik.

– Men dette er som sagt bare en start på det vi tror og håper vil bli et veldig godt samarbeid mellom to klubber som begge er avhengige av å få folk på tribunene.

Og Bodø/Glimt har en del å lære av håndballen.

– Det at hele familier går på kamp er et voksende fenomen i Norge, og i BHK er de flinke til å trekke familier til kamp. Dette er noe også vi håper å bli bedre på, sier Karlsen.

Håper på 1.500 tilskuere

Midt på dagen i går hadde BHK solgt 618 billetter foran kveldens kamp.

– Det gir oss grunn til å tro på rundt 1.500 tilskuere. Vi vet jo av erfaring at interessen i Bodø er stor, så vi håper og tror mange vil finne veien til Bodøhallen i kveld, sier Storvik.

Artikkeltags