Glimt styrker med eliteseriespiller

Magnus Sylling Olsen har takket muntlig ja til å spille høstsesongen i helgult.  Her i aksjon mot  Fredrikstads Hans Erik Ramberg i fjor.

Magnus Sylling Olsen har takket muntlig ja til å spille høstsesongen i helgult. Her i aksjon mot Fredrikstads Hans Erik Ramberg i fjor. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Bodø/Glimt henter Magnus Sylling Olsen (29) fra Aalesund.

DEL

Kantspilleren blir neppe spilleklar til søndagens oppgjør mot HamKam.

Sylling Olsen har takket muntlig ja til å spille høstsesongen i helgult. Glimt og Aalesund er også enig i premissene rundt overgangen. Dermed er det bare papirarbeidet som gjenstår før overgangen blir en realitet.

Etter det Avisa Nordland kjenner til starter Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen arbeidet med å få alle underskrifter på plass i løpet av lørdag.

Sylling Olsen kan spille både på høyre- og venstrekanten. I utgangspunktet skal han spille høstsesongen for Glimt. Så får partene bruke høsten til å finne ut av om de ønsker å forlenge samarbeidet også inn i 2013-sesongen.

Magnus Sylling Olsen ble hentet til Aalesund fra Kongsvinger foran 2010-sesongen. I løpet av tiden med Kjetil Rekdal som trener har angrepsspilleren spilt 56 kamper og scoret 12 mål i eliteserien for Aalesund.

Denne høsten skal han styrke angrepsrekka til Bodø/Glimt.

Artikkeltags