Glimt-kapteinen er feilmedisinert

Foto:

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

Johan Lædre Bjørdal vet egentlig ikke om han skal le eller gråte.

DEL

I over halvannet år har Johan Lædre Bjørdal spist tabletter i fleng for å holde astmaplagene i sjakk. Nå viser det seg at han trolig ikke har astma i det hele tatt.

– Konklusjonen til legene i Oslo er at jeg faktisk ikke har astma. Dermed har jeg kanskje proppet kroppen full av tabletter til liten eller ingen nytte, forteller en overrasket Glimt-kaptein.

Merkelig.

Han har slitt med pusteproblemer i halvannet år. Leger i Stavanger og leger i Bodø har konkludert med at problemet skyldes astma.

– Det er jo lit merkelig å få vite dette nå, men jeg ser framover og håper at jeg snart blir bedre. Muligheten er større når jeg nåp forhåpentligvis får korrekt medisinering, slår Glimt-kapteinen fast.

Kjennes bedre.

Allerede i går var han på trening med sine lagkamerater på Aspmyra. Til tross for fortsatt slim og gørr i halsen, så kjentes det ifølge hovedpersonen bedre ut.

– Jeg føler meg litt bedre. Jeg gjennomførte treningen og kjennes helt grei ut. Kanskje får vi en ordning på problemet en gang for alle, konkluderer han.

Taus kaptein.

Gårsdagens mange rykter om en mulig overgang til Rosenborg for hans egen del, ønsket ikke Lædre Bjørdal å si altfor mye om.

– Jeg har en agent som tar seg av slike ting. Selv ønsker jeg ikke å kommentere noe som helst. Det jeg kan si, er at jeg trives vanvittig godt i Bodø/Glimt og Bodø. Jeg har det helt perfekt her, sier U21-landslagsspilleren som snart skal på samling med Øystein Gåres landslag.

Glimt-direktør Ernst Pedersen ønsket heller ikke å utdype noe konkret angående et eventuelt klubbskifte for Johan Lædre Bjørdal.

– Vi registrerer interesse rundt Lædre Bjørdal. Det er alt jeg vil si, sier Pedersen og legger til.

– Resten for dere ta med agenten hans.

Ikke RBK.

Lædre Bjørdals agent heter Stig Lillejord. Avisa Nordland forøkte å få kontakt med Lillejord i går uten å lykkes.

Rosenborg kommenterer interessen for Glimts kaptein på følgende måte:

– Johan Lædre Bjørdal er en meget spennende spiller, en spiller i enorm utvikling. Men på det er ingen aktuell problemstilling å hente ham hit før overgangsvinduet stenger natt til lørdag. Men vi vet hvem han er, for å si det slik, sier pressekontakt i Rosenborg, Harald Pedersen, til Avisa Nordland.

Artikkeltags