Glimt fikk peptalk fra Halvdan

Artikkelen er over 15 år gammel

Sammen med Halvdan Sivertsen snakket Glimt i går ut om den begredelige vårsesongen – og hva som skal til for å komme tilbake på rett kjøl.

DEL

Samtlige spillere, trenerapparatet, hele administrasjonen og styreleder Bjørn Tore Hansen var tilstede på sammenkomsten på Aspmyra i går formiddag.

Bare én person var utenfra Glimt-systemet: Halvdan Sivertsen. Kjendisartisten ble hentet inn av Glimt-ledelsen «for å gjøre ting annerledes».

Allsang.

Mot slutten av den to timer lange seansen trakk Glimt-patrioten Sivertsen paralleller til sin artist-tilværelse, etter å ha innledet sitt bidrag med allsangen «Ja, vi elsker Bodø/Glimt...». Han ordla sin egen utfordringer og hvordan han taklet dem.

– Interessant og lærerikt. En fornuftig og kjempedyktig mann med mye humor. Så er han jo genuint interessert i klubben, mente midtbanestrateg Olav Råstad om innslaget fra artisten.

Samtidig fortalte mannen som sammen med Glimt er Bodøs kanskje mest profilerte navn, om hvor stolt både han og byen var av spillerne.

Blant annet sa Sivertsen at han hadde sett Norges beste fotball-lag én gang i år: 16. mai på Aspmyra.

Og de spilte ikke i rød-hvite stripete trøyer...

Skal bli tøffere. Også hovedtrener Øystein Gåre var fornøyd med Sivertsens bidrag:

– Han er i samme bransje hvor det handler om å prestere og ha tro på det vi holder på med, samt være sterk i troen på egne ferdigheter. Det handler om å ha hjerte og blø for den gule drakten.

Hovedingrediensen var likevel spillerne og apparatet rundt – og hvordan de skal reise seg fra bunnen av tabellen.

– Vi er igang med en prosess, som vi ikke bare skal prate om. Det må gjennomføres i praksis. Jeg synes vi er godt i gang med gode treninger både i går og i dag. Det er mye positivt, sa Gåre etter gårsdagens økt på Mørkvedlia.

På møtet kom det blant annet frem at man må kutte ut den snikende «snillismen» og at man må bli tøffere med å si fra til hverandre – og ikke om hverandre.

– Vi må være tøffere med oss selv i prosessen. Ingen er verd mer enn andre. Klubben er nummer én. Og så må vi være gode sammen – ikke alene, forklarte en optimistisk Gåre.

Artikkeltags