Derfor kastet Fitim inn håndkledet

Tromsø  20160516.
Eliteserien fotball 2016.Bodø/Glimt-suporterene i kampen Tromsø IL-Bodø/Glimt på Alfheim Stadion mandag ettermiddag. Kampen endte 1-2.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Tromsø 20160516. Eliteserien fotball 2016.Bodø/Glimt-suporterene i kampen Tromsø IL-Bodø/Glimt på Alfheim Stadion mandag ettermiddag. Kampen endte 1-2. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tromsø-Bodø/Glimt: 1-2 (0-0)

DEL

Fitim Azemi startet kampen for Glimt mot Tromsø, men kom aldri på banen til andre omgang.

- Det går greit nå, jeg fikk en lårhøne borte mot Alta som tydeligvis har blusset seg opp igjen. Jeg kjente ingenting på oppvarmingen, men i løpet av omgangen dro det seg skikkelig til, sier Azemi til an.no.

Han forteller at de vurderte risikoen av å spille videre i pausen.

- Vi vurderte i pausen om jeg skulle gå ut å spille eller ikke, men fant ut at vi ikke skulle ta noen sjanser. Akkurat nå kjennes det greit, men så får vi se hvordan det blir fremover, forteller han.

Da Azemi måtte ut, var det 16-årige Jens Petter Hauge som erstattet han. Unggutten var svært fornøyd med tre poeng i «landskampen».

- Jeg synes det er en fantastisk lagseier. Alle jobber på, og det gir resultater. I dag viser vi karakter, spesielt ettersom vi får ett mål i mot, men likevel ikke slipper oss nedpå, sier Hauge.

- Hva tenkte du da du fikk beskjed i pausen om at du skulle innpå?

- Jeg tenkte at jeg skulle inn å legge ned en ekstrem innsats, og ta det offensive deretter.

Noe feiring blir det ikke på unggutten i følge han selv.

- Det blir nok en rolig kveld siden vi skal opp å gå i toget i morgen, avslutter han lattermild.

Artikkeltags