Tidligere Glimt-spiller legger skoene på hylla: - Spekteret av følelser er enormt

Den tidligere Glimt-spilleren Per Verner Rønning legger opp som fotballspiller. Her er han i aksjon for Glimt mot Aalesund i en treningskamp i 2008.

Den tidligere Glimt-spilleren Per Verner Rønning legger opp som fotballspiller. Her er han i aksjon for Glimt mot Aalesund i en treningskamp i 2008.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Den tidligere Glimt-spilleren Per Verner Rønning har bestemt seg for å legge opp som profesjonell fotballspiller. Mandag ettermiddag la han ut et innlegg på Facebook der han forklarer sin avgjørelse.

« Vi skriver mandag 15. januar. Ingenting er som normalt. I dag har jeg gått til den beslutning om å legge skoene på hylla, som man så rart sier det. Et kapittel som har definert en stor del av livet i mer eller mindre tretti år skal nå avsluttes, og et nytt kapittel skal innledes. Det er spesielt, det er nytt, det er skremmende, vemodig, i det hele tatt så er spekteret av følelser enormt», skriver han i innlegget.

Rønning spilte for Glimt i perioden 2008 til 2011, og fikk totalt 89 kamper for klubben. Han ble i sin tid hentet inn som erstatter for Erik Hoftun, og gjorde sine saker svært godt.

Etter tiden i Glimt gikk stopperkjempen videre til Rosenborg, der ble han værende til 2015. Etter oppholdet i Trondheim bestemte han seg for å vende hjem til moderklubben Levanger, og der har han spilt siden.

35-åringen har også representert Norge på aldersbestemte landslag.

Artikkeltags