Sender Slaget om Nord-Norge på ANtv

Glimtspillerne kunne juble etter tre poeng på Alfheim 16. mai. Søndag er det igjen duket for Slaget om Nord-Norge - denne gangen på Aspmyra.

Glimtspillerne kunne juble etter tre poeng på Alfheim 16. mai. Søndag er det igjen duket for Slaget om Nord-Norge - denne gangen på Aspmyra. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Glimt – Tromsø er en av godbitene du kan kose deg med på ANtv i helga.

DEL

Kun tre uker etter at Håkon Evjen avgjorde for Glimt på Alfheim, er det igjen duket for Slaget om Nord-Norge. Søndag møtes nemlig Tromsø og Bodø/Glimt på Aspmyra, i en kamp som sendes direkte på ANtv.

Kampstart på Aspmyra stadion er søndag 9. juni klokka 19.00.

Eliteserielagene er nå inne i en aldri så liten sommerpause, med både A-landslaget og aldersbestemte landslag i aksjon. Søndagens kamp mellom de to lagene fra nord, blir derfor i så måte en slags generalprøve før serien starter opp igjen 16. juni.  

I tillegg til godbiten på Aspmyra på søndag, er det også flere andre kamper å glede seg til på ANtv. Lørdag tar Grand imot tabellnabo Kaupanger i Nordlandshallen, der de rødkledde er klare for å revansjere braktapet mot Amazon Grimstad i forrige runde. Kampstart er klokka 13.00.

Junkeren kjemper også om viktige poeng i helgen, når Joachim Kildals menn møter den gamle storheten Hønefoss til dyst i Bodø. Kampstart i Nordlandshallen er søndag klokka 16.00.

Artikkeltags