Gå til sidens hovedinnhold

Dette sier Kristian om interessen fra utlandet

Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag morgen kom nyheten om at Bodø/Glimt har avslått et bud på Kristian Fardal Opseth. I videovinduet kan du høre hva toppscoreren sier om den interessen, og søndagens kamp mot Strømsgodset.

En klubb fra De forente arabiske emirater fikk sitt bud på Bodø/Glimts toppscorer avslått. Interessen skal være stor for den 28 år gamle angriperen, skriver VG.

– Jeg kan bekrefte at det har vært interesse for Kristian der nede (De forente arabiske emirater) siden han scoret så mye i Obos-ligaen. Nå som han har scoret seks mål i Eliteserien har det meldt seg på flere klubber, sier spillerens agent, Daniel Steinfeld, til VG.

– Vil det å dra til De forente arabiske emirater være interessant for Kristian, hvis det blir aktuelt?

– Når det kommer klubber fra det kontinentet, så er det alltid interessant for en spiller. Og for Kristian, som har hatt den veien han har hatt med sykdom og skader, så er det klart han vurderer det sterkt om klubbene skulle bli enige, sier spillerens agent.

Opseths sykdom er psoriasisartritt, som gir plager med hud og leddgikt.

Daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen, sier at de har avslått et bud på Opseth.

– Det var altfor lavt og ikke interessant for oss. Interessen for Kristian er konkret, han er en god spiller som scorer mye mål, men akkurat nå ser ikke en overgang ut til å materialisere seg. For riktig pris er alle våre spillere til salgs. Så langt er Kristians verdi for oss mye større inn mot høsten enn det vi har fått av bud, sier den daglige lederen.

Kommentarer til denne saken