Vi følger Strømmen-Glimt direkte fra 17.00

Artikkelen er over 1 år gammel

Se cupkampene på ANtv.

DEL

Amedia har ikke rettigheter til eliteserielagene i denne runden. Scoringer fra Glimt-kampen får du fortløpende i denne artikkelen, men du kan følge kampen i vårt livesenter her.

Men på vår portal Direktesport kan du se alle andre cupkamper i dag!

Før kampen:

Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt byttet ut hele laget fra sist seriekamp når Åga ventet i den første cuprunden.

Onsdag står Strømmen i 2. runde, og Glimt-treneren verken kan eller vill bytte like mye på laget denne gangen.

– Vi skal stille et godt lag. Cupen er viktig for oss, og vi kommer ikke til å stille noe B-lag. Det er helt klart, slår Knutsen fast

Må sone

En annen utfordring er at ingen av spillerne som starter mot Strømmen kan spille for B-laget før neste kamp for klubbens førstelag.

Reglene sier nemlig at spillere som startet sist kamp for klubbens førstelag, ikke kan spille for andrelag. Siden Glimt ikke møter Strømsgodset før 16. juni, vil det i så fall gjøre spillerne uaktuelle for B-laget fram til det.

– Det er en liten utfordring. Vi kan ikke starte med noen av bruspillerne, de som er mellom A- og B-laget. Da får de ikke spilt kamp på flere uker etterpå. De spillerne blir eliminert fra å starte denne kampen, på grunn av et merkelig regelverk. Men sånn er det, og vi må bare forholde oss til det, sier Knutsen.

Før Glimt møter Godset er det fire B-kamper. Dermed vil spillere som Casper Øyvann, Ask Tjærandsen-Skau, William Arne Hanssen, William Moan Mikalsen, Tobias Lillevold Johnsen og Runar Hauge trolig ikke være aktuelle for en startplass mot Strømmen.

Vil videre

Heller ikke Jens Petter Hauge eller Håkon Evjen er aktuelle for kampen mot Strømmen. De reiste mandag til Polen for å slutte seg til den norske troppen som skal spille U20-VM.

– Vi er nødt til å riste av oss skuffelsen fra Brann-kampen, mobilisere og være klar til kamp. Vi må være klare til å gjøre en profesjonell jobb. Vi ønsker selvsagt å gå videre i cupen. Det er viktig for hele klubben, og en det av det vi satser på, sier Glimt-bossen.

Ikke helsvart

Etter onsdagens kamp får Glimt-spillerne seks dager fri fra fellestreningene, før de samles til trening igjen 29. mai.

Det jobbes med en treningskamp 9. juni, før det blir en normal treningsuke inn mot kampen mot Strømsgodset.

Kjetil Knutsen har selvsagt sett gjennom kampen mot Brann igjen, etter 1-2-tapet søndag.

– Det var ikke helsvart. Når vi har tapt, må vi ta læring av det. Jeg vet at Brann brukte mye til på oss før kampen. Det er den neste koden vi må knekke, når motstanderne legger seg så lavt mot oss. Selv om det er lite rom, må vi ha flere bevegelser, og få løp gjennom forsvaret deres. Da vil vi skape rom for andre. Det er ikke umulig at det blir noe av det samme kampbildet mot Strømmen, men det må vi bare takle, sier Kjetil Knutsen.

Artikkeltags