– Jeg ser ikke bort fra at det blir en kamp mellom City og United

Håkon Evjen er Glimts klart mest attraktive salgsobjekt. Her sammen med Amor Layouni, som også har glitret i gult i 2019.
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Håkon Evjen er Glimts klart mest attraktive salgsobjekt. Her sammen med Amor Layouni, som også har glitret i gult i 2019. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Eurosport-ekspert Joacim Jonsson tror et salg av Håkon Evjen i beste fall kan gi mellom 30 og 35 millioner kroner i Glimts klubbkasse.

DEL

En ny runde i Eliteserien - et nytt Håkon Evjen-show.

Bodø/Glimt slet lenge i bortemøtet med Strømsgodset, før 19-åringen fra Narvik danset seg inn i straffefeltet og pirket inn ledermålet. I andre omgang satte han like gjerne inn sitt andre for kvelden, sitt sjette for sesongen - og det med speidere fra Manchester-gigantene City og United på tribunen.

Ifølge VG skal narvikværingens agent Morten Wivestad ha sett kampen sammen med to speidere fra Manchester City, mens Uniteds speider Tommy Møller Nielsen også var på Marienlyst.

Overfor VG er Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson klar på at det vil være svært overraskende dersom Evjen ikke forlater Glimt i sommer.

– Det eneste som kan stoppe det, er stormannsgalskap i Glimt; at de tenker at de kan dra inn veldig mye penger, sier han til avisa.

Da kan de helgule få godt betalt.

– Jeg ser ikke bort fra at det blir en kamp mellom City og United, og i så fall kan det bli en sum på 30–35 millioner kroner. Men det ramler ikke inn 60–70 millioner, selv om klubbene har det. De brenner ikke penger i peisen heller, sier Jonsson.

Evjen selv tar interessen med stoisk ro.

– Jeg tenker at det er mye penger. Fotball er ferskvare, og det er sånn det er nå til dags. Det er selvfølgelig artig at noen sier man er verdt mye penger, men jeg må jo prestere fremover også. Det har jo ikke så mye å si hvis man ikke presterer fremover, sier han til VG.

Foruten Evjen tegnet også Amor Layouni seg på scoringslista i går. Også han kan være et hett salgsobjekt, ifølge Joacim Jonsson - som tror kantspillerens verdi ligger på mellom seks og åtte millioner kroner.

Artikkeltags