Glimt setter ned prisen på sesongkort

Det blir billigere å sikre seg sesongkort på Aspmyra, for de resterende kampene av sesongen.
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Det blir billigere å sikre seg sesongkort på Aspmyra, for de resterende kampene av sesongen. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Foto:

DEL

Bodø/Glimt setter ned prisen for sesongkort foran de siste 12 kampene.

– Vi går ned på prisen på flere felt på Diadora-tribunen og på Sparebanken Nord-Norge-tribunen. Dette er noe vi ikke har gjort før, og noe vi håper skal gjøre at de som har vært på kampene, men ikke kjøpt sesongkort, skal få lyst til å gjøre det, sier salgs- og arrangementsansvarlig i Bodø/Glimt, Ørjan Heldal.

For de dyreste feltene vil det koste 2990 for resten av kampene. På Sparebanken Nord-Norge-tribunen vil et sesongkort for resten av sesongen ende på 1900 for ordinære. Da vil man spare 500 kroner i forhold til om man kjøper en kampbillett til hver av de resterende kampene.

– Vi ønsker å ha så mange som mulig på kampene. Vi merker at interessen har vært stor så langt, siden laget har gjort det bra. Det er flere enn dem som har kjøpt sesongkort som har vært på kamp, og med dette grepet ønsker vi å få med også resten. Fortsetter det som nå, blir det en meget spennende sesong. Da er det fint å ha fast plass på tribunen til hver kamp, sier Heldal, som oppfordrer folk til å kjøpe billett på forhånd – og være tidlig ute mot Lillestrøm søndag for å slippe kø inn mot kampstart.

Artikkeltags