Ekspert tror gullkampen er avgjort

Bodø 2019826. 
Bodø/Glimts Håkon Evjen blir gratulert etter 2-0 scoringen under eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Vålerenga på Aspmyra stadion mandag kveld.
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Bodø 2019826. Bodø/Glimts Håkon Evjen blir gratulert etter 2-0 scoringen under eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Vålerenga på Aspmyra stadion mandag kveld. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Foto:

DEL

Eurosport-ekspert Joacim Jonsson tror Molde har avgjort gullkampen i eliteserien allerede, selv om åtte kamper gjenstår. Og ifølge Jonsson er sølvplasserte Bodø/Glimt nødt til å vinne mot Tromsø i "Slaget om Nord-Norge" dersom det skal ende med medalje - skriver VG.

- Jeg tror de må ta tre poeng på søndag med tanke på medalje. For det er ikke gitt. De har både Rosenborg og Odd jagende bak, så i medaljekampen må de slå et lag som Tromsø, sier fotballeksperten til VG, og følger opp med å slå fast at Glimt ikke har noen som helst sjanse til å ta igjen Molde om det ikke blir tre poeng.

Ekspertkollega Jesper Mathisen i TV2 gir uttrykk for litt mer optimisme på Glimts vegne.

- Jeg tror de kommer til å kjempe om medalje hele veien inn, selv om det blir en utfordring med Rosenborg, som har fått opp dampen, og Odd bak, sier han til VG.

Artikkeltags