Norges Fotballforbund har satt opp kampene til cupens tredje runde.

Kampene spilles onsdag 9. mai.

Bodø/Glimt tar turen til Narvik for å spille mot Mjølner.

– Jeg synes at det er veldig gøy å få møte et nordnorsk lag. I forhold til interessen synes jeg det er fint med bortekamp også. Jeg synes at Mjølner fortjener hjemmekamp, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen.

Evjen-jubel

Tidligere Mjølner-spiller Håkon Evjen jublet høyt da Avisa Nordland kunne fortelle han om oppsettet, like etter treningen var ferdig på Aspmyra fredag.

– Det var utrolig kult, og en gladnyhet å få. Jeg gleder meg sinnssykt mye til å komme hjem til Narvik, om jeg får være med, sier Håkon Evjen.

– Får Håkon være med til hjembyen, Kjetil?

– Vi blir vel anmeldt for barnemishandling om vi ikke tar Håkon med til Narvik. Det er klart at Håkon skal være med, under normale omstendigheter, smiler Knutsen.

Glimt kommer ikke til å sende noe B-lag til Narvik.

– Vår erfaring i midtuka inn mot kampen mot Kristiansund var at ingen fikk trent ordentlig med en cupkamp. Jo flere som er i kampmodus får en helhetsøkt er bra for oss. Ellers blir det bare spill på små områder. Det er klart at vi må ta hensyn til belastningen, og det blir neppe samme lag mot Mjølner som mot Molde. Men om det blir en eller tre endringer, vet jeg ikke, sier Kjetil Knutsen.

Ikke enkelt

Håkon Evjen forventer på ingen måte en enkel kamp mot sin gamle klubb.

– Jeg har mye respekt for gutta i Mjølner, og klubben. Det er aldri enkelt å komme til Narvik å spille, det vet jeg av egen erfaring. Sist vant vel Glimt 1–0 i cupen der, da spilte jeg for Mjølner. Det ble en slitekamp. Så det blir tøft, men veldig artig, slår Evjen fast.

Tar hensyn

Norges Fotballforbund har forsøkt å ta visse hensyn i oppsettet av 3. runde.

– Vi har prøvd å ta hensyn til at lagene er inne i en tøff kampperiode og ønsker derfor minst mulig reising, selv om det er vanskelig å få til med alle. Vi har som vanlig også prøvd å unngå at lag som har møtt hverandre de siste to-tre årene ikke møtes igjen. Alle lagene fra Eliteserien er satt opp på bortebane og vi håper på mange gode og spennende oppgjør, sier seksjonsleder for turneringsadministrasjon i NFF, Rune Pedersen, i en uttalelse.

Her er kampene:

HamKam – Sarpsborg 08 (spilles 10/5) 
KFUM Oslo – Lillestrøm 
Skeid – Vålerenga 
Bærum – Strømsgodset 
Ull/Kisa – Kongsvinger 
Mjøndalen – Stabæk 
Notodden – Odd 
Egersund – Start 
Bryne – Sandnes Ulf 
Nest-Sotra – Haugesund 
Fyllingsdalen – Brann 
Hødd – Kristiansund (spilles 10/5) 
Brattvåg – Rosenborg 
Levanger – Ranheim 
Mjølner – Bodø/Glimt 
Alta – Tromsø

Glimt slo Harstad 5–2 i andre runde, etter å ha vunnet 4–1 mot Melbo i første runde.