Gå til sidens hovedinnhold

Enig med Glimt – lysten på Europa

Artikkelen er over 16 år gammel

Trond Fredrik Ludvigsen (22) vil tilbake ut i Europa og bruker Glimt som springbrett til en nytt proffeventyr. I går ble han enig med Glimt om ny kontrakt.

Sine beste dager som fotballspiller har han hatt i Glimt. Han slo igjennom som 16-åring i 1999, og i den gule drakten ble han såpass lagt merke til at han 18. januar for tre år siden ble solgt til den tyske storklubben Hertha Berlin.

Nå vil Trond Fredrik Ludvigsen gjenta bedriften. Derfor valgte han bort atskillig høyere lønn i andre norske klubber da han i går ble enig med Glimt om en ettårskontrakt.

Andre klubber. En avgjørelse driblefanten er lettet over å ha tatt.

– Det er godt at spekulasjonene om min fotballframtid er over for en stund. Jeg kunne valgt andre klubber og tjent mer penger enn jeg vil gjøre i Bodø/Glimt. For meg passet det best å fortsette her. Hvem vet hva en god sesong med Bodø/Glimt kan bringe? Nå er alt opp til meg selv, konkluderer driblefanten.

Han er enig med Bodø/Glimt og signerer den nye ettårskontrakten om kort tid.

Revansjlyst. Ludvigsen er godt fornøyd med det som har skjedd på trening så langt i oppkjøringen.

– Vi er en meget revansjlysten spillergruppe. I tillegg har vi fått ny trener. Det ser veldig bra ut til nå. Kvaliteten på trening kan ingen klage på, konkluderer han.

Klage gjør heller ikke Tord Kolstad, som på årsmøtet overtar ledervervet i Bodø/Glimt. Han er nemlig meget godt fornøyd med at klubben har sikret seg Ludvigsens tjenester også i 2005-sesongen.

– Vi hadde veldig lyst til å ha Ludvigsen med i fortsettelsen. Det har vi nå klart. Det er vi meget godt tilfreds med, sier Kolstad.

Ville hypoteser. Siden det bare ble ettårskontrakt, så kan Bodø/Glimt nå risikere at Ludvigsen ved å prestere en god 2005-sesong forsvinner gratis utenlands ved sesongslutt. Som Andre Hanssen gjorde etter sesongslutt i 2004. Et faktum Kolstad ikke gidder å bry seg veldig mye med.

– Ville hypoteser trenger ikke jeg å ta stilling til. Det er hyggelig hvis Trond Fredrik Ludvigsen kan bruke Bodø/Glimt som et springbrett for å få en ny proffsjanse utenlands. Men på den annen side, så kan han brekke foten i morgen. Hva da? Jeg velger å være meget fornøyd med at han valgte å bli hos oss, konkluderer en krystallklar Kolstad.