Tapte to poeng mot ti mann

Kjetil Knutsen ser ingen grunn til å vente. Patrick Berg spiller fra start mot Haugesund.

DEL

– Jeg er klar, og jeg gleder meg, sier Berg om den saken.

Midtbaneankeret ble friskmeldt tidligere i uka, etter fem ukers fravær på grunn av en skulderoperasjon. Borte mot Haugesund er han tilbake i sin vante rolle sentralt på midtbanen for første gang siden seriestart hjemme mot Rosenborg.

Det betyr at Ulrik Saltnes er tilbake i favorittrollen som venstre indreløper. Vegard Leikvoll Moberg fortsetter som høyre indreløper.

Brede står over

Håkon Evjen, som storspilte mot Lillestrøm, er ikke med til Haugesund. Det er heller ikke midtstopper Brede Moe, som har slitt med beina etter bortekampen på gress mot Stabæk.

– Det gikk fint mot Lillestrøm, men i løpet av denne treningsuka ble det verre. Lørdagens test gikk ikke som jeg håpet. Jeg står over kampen mot Haugesund og håper å rekke 16. mai-kampen på Alfheim, sier Moe.

Den rutinerte stopperen har slitt smerter i leggen. I tillegg sliter han med en plagsom akilles.

Nytt stopperpar

Det betyr at Vegard Bergan, som vikarierte med hell hjemme mot Molde, får sjansen fra start sammen med Marius Lode.

Trener Kjetil Knutsen sender følgende 11 på banen fra start i Haugesund:

Ricardo Friedrich – Erlend Dahl Reitan, Vegard Bergan, Marius Lode, Fredrik Andre Bjørkan – Vegard Leikvoll Moberg, Patrick Berg, Ulrik Saltnes – Philip Zinckernagel, Geir André Herrem, Amor Layouni.

På benken har Glimt med seg: Nikita Haikin, José Isidoro, Runar Hauge, Oliver Sigurjónsson, Morten Ågnes Konradsen og Endre Kupen.

Kampstart i Haugesund er 18.00. Kampen kan følges fortløpende på an.no i livesenteret.

Du kan også høre kampen på Radio 3 her.

Artikkeltags