- Det var et lite ran

Scoret i debuten. Magnus Sylling Olsen scoret i debuten for Glimt mot Mjøndalen. Her stupheader han inn 1-1-målet mot Mjøndalen.

Scoret i debuten. Magnus Sylling Olsen scoret i debuten for Glimt mot Mjøndalen. Her stupheader han inn 1-1-målet mot Mjøndalen.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Det sier Bodø-gutt og Mjøndalen-spiller Anders Karlsen etter at Glimt tapte mot Mjøndalen. Hva tror du om Glimts opprykkssjanser etter dette?

DEL

I nesten samfulle 90 minutter styrte Glimt det meste som skjedde på kunstgresset i Mjøndalen, som så mange ganger før i år.

Men likevel ble det ingen poeng med hjem til Bodø.

Det sørget to dødballscoringer for.

Utrolig

Magnus Sylling Olsen spilte sin første kamp for Glimt, og han kunne fått en drømmedebut allerede etter drøyt tre minutters spill. Fra 16-meteren hamret han ballen i krysstolpen bak Ivar Andreas Forn.

– Det var helt utrolig at vi ikke klarte å vinne denne kampen. Jeg fatter ikke at det går an å tape en sånn kamp. Vi burde ledet både 1-0 og 2-0, men i stedet slapp vi inn et pissmål på dødball.

Så fikk vi 1-1 før vi slapp inn nok et pissmål omtrent første gangen Mjøndalen var over midtbanen i andre omgang. Jeg har skjønt det slik at Glimt har slitt litt med det også før i år, sier Magnus Sylling Olsen.

Ran

Han var ikke på noen måte den eneste som slet med å skjønne hvorfor det ikke ble poeng med hjem til Bodø.

– Det var vel tidenes mest ufortjente seier, men dog, gliste Stian Ohr på vei i garderoben etter kampslutt.

– Vi hadde flaks, men gode lag har ofte flaks. Vi kan trygt slå fast at vi er i flytsonen, sa trener Vegard Hansen, mens Bodø-gutten Anders Karlsen ikke var direkte imponert over eget lags prestasjon.

– Jeg er fornøyd med resultatet, men det var et lite ran. Det var en dårlig kamp av oss, men det er sterkt å vinne på en dårlig dag. Vi er inne i en god stim, sier Karlsen.

Bodø/Glimt ligger nå utenfor plassene som gir muligheten til kvallikspill om opprykk til eliteserien. Hva tror du om Glimts opprykkssjanser? Si din mening i kommentarfeltet under!

Les alt om kampen i mandagens papirutgave av Avisa Nordland.

Artikkeltags