- Brutal beskjed

Magnus Sylling Olsen syntes ikke noe om avskjeden fra Aalesund.

Magnus Sylling Olsen syntes ikke noe om avskjeden fra Aalesund. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Ny Glimt-spiller føler seg frosset ut.

DEL

– Det var en overraskende og brutal beskjed å få. Det er trist å ikke få ta et skikkelig farvel med spillerne og publikum.

Måten jeg måtte slutte på var brå og uverdig. Ting har skjedd veldig fort, og jeg føler at jeg er blitt frosset ut, sier Magnus Sylling Olsen til TV 2.

Han ble i forrige uke klar for Glimt.

Gleder seg til Glimt

Etter 56 kamper og elleve scoringer for Aalesund skal han fullføre sesongen i Glimt. Tirsdag lander han og samboeren i Bodø.

– Jeg har vært i en heldig posisjon der flere klubber har ønsket mine tjenester. Nå gleder jeg meg til å bidra i Bodø/Glimt. Det skal bli kjekt å få starte med blanke ark etter den brutale avskjeden jeg fikk i Aalesund, sier han til TV2.

- Tull

Den tidligere Kongsvinger-spilleren avviser at han er bitter:

– Jeg ser fremover og gleder meg veldig til høstsesongen med Glimt. Men jeg synes jeg er blitt behandlet på en gal måte og det var synd at det var slik oppholdet i Aalesund endte.

AaFK-trener Kjetil Rekdal avfeier påstandene fra den ferske Glimt-spilleren som "bare tull".

– Jeg ga beskjed til Magnus at han ikke var med i troppen til kampen mot Fredrikstad. Jeg sa også at jeg kom til å prioritere andre foran han resten av sesongen, sier Aalesund-treneren til Sunnmørsposten.

Artikkeltags