Matchvinneren tar ikke av

Se målene her

Artikkelen er over 4 år gammel

Se høydepunkter fra kampen her!

DEL

Bodø/Glimt - AalesundBodø/Glimt vant treningskampen mot Aalesund 2-1 i Nordlandshallen. Ulrik Berglann gjorde begge målene for vertene, i løpet av den omgangen han spilte.

Les referatet fra kampen her.

- To mål på to sjanser er bra. Det skal jeg nyte i kveld, og så fortsetter jobben på trening i morgen, sier Ulrik Berglann.

Hjernerystelse

Da Vieux Sané steg til værs inne i feltet etter 16 minutter, luktet Berglann returen på bakerste.

For Sten Grytebust endte duellen med Glimts stoppergigant med en lettere hjernerystelse. Dermed måtte mannen som holdt Lasse Staw på benken i Aalesund, gi seg.

Aalesund reduserte ved Henrik Bjørdal ti minutter senere. Men heller ikke denne gang sto uavgjortresultatet seg særlig lenge. Det sørget Glimts fremadstormende venstrekant for Nesna for.

- Jeg ser frammover. Vi har mange treningskamper igjen, og det gjelder å holde tunga rett i munnen, sier tomålsscoreren.

Vakkert angrep

Scoringen som skulle vise seg å avgjøre kampen var av det vakre slaget. Et godt oppbygd Glimt-angrep endte med at Morten Ågnes Konradsen slo ballen hardt inn foran mål.

- Et veldig typisk Glimt-mål, der ballen spilles ut på kant hvor Morten fikk rom til å slå ballen inn. Jeg snek meg foan backen deres og plasserte den i nærmeste. Et fint mål, sier 22-åringen.

- Øyner du muligheten til mer spilletid i eliteserien?

- Jeg er i mye bedre form og stiller sånn sett mye sterkere i år enn i fjor. Man lærer mye av en slik sesong, selv om jeg selvfølgelig hadde ønsket å spille mer. Per nå kjennes formen bra, og så får vi se om prestasjonene er like bra når serien starter, sier Berglann.

Tre på rad for Glimt

Fire treningskamper gjenstår før seriestart. De tre Bodø/Glimt har spilt hittil, har endt med seier.

- Det er ikke feil å vinne tre kamper på rad. Det tar vi med oss. Samtidig er det bare treningskamper. Vi vet ikke noe om hvor tunge motstanderne våre er i beina, sier lettbeinte Berglann.

Les også: Storfornøyd Halvorsen

Ulrik Saltnes spilte hele kampen på Glimts sentrale midtbane, og viste at han har en del av de egenskapene som skal til for å bekle en slik rolle.

Les også: - Vi har mer å gå på

Tilbake på banen

Daniel Edvardsen og Kristian Brix overtok backene for Zarek Valentin og Ruben Imingen ved pause. Pavel Londak og Lasse Staw sto en omgang hver, og i andre omgang kom Anders Karlsen og Jim Johansen innpå.

Det gjorde også Badou, som spilte sine første minutter siden kneoperasjonen tidligere i vinter.

- Det kjentes godt å være tilbake på banen. Kneet føles bedre og bedre, og det er et godt tegn. Vi har fortsatt en måned igjen, og det skal være god nok tid for meg til å komme tilbake i form, sier senegaleseren.

Artikkeltags