Sinnene kom i kok da Glimts juniorlag ble slått fem minutter på overtid i kvartfinalen i NM mot Rosenborg. Gjestene satte inn et frispark, som ingen i Glimt mente burde vært idømt.

Etter kampslutt prøvde Martin Bjørnbak å få en forklaring fra dommer Kjell Brækkan om hvorfor det ble frispark, men han fikk i stedet det røde kortet.

Da fryktet man at han ville være nødt til å stå over søndagens kamp mot Nybergsund, noe som ville være meget ugunstig for Glimt som har Tom Erik Nordberg på skadelista.

Men nå er det klart at Bjørnbak kan spille kampen.

- Saken blir ikke behandlet før i neste uke, men han skal stå over den første kampen som kommer. Glimt har juniorkamp på søndag klokken 14.00 mot Mosjøen, så da soner han da og er spilleklar til A-kampen som går klokken 16.00. Blir det sånn at han blir ilagt mer enn en kamps karantene, blir det plusset på etter behandlingen i neste uke, sier dommeransvarlig i Nordland Fotballkrets, Kjell Nikolaisen.

Dermed kommer søndagens juniorkamp som en redning for Glimt. Får Bjørnbak en ekstra kamp karantene, vil det ikke ha noe å si for A-laget, siden det er juniorkamp mot Saltdalkam torsdag hvor han eventuelt soner den andre kampen.