Berg nominert til rundens mål

Johan Andersson, Martin Wiig, Christian Berg, Etzaz Hussain og Riku Riski er kandidatene det kan stemmes over denne gang.

Johan Andersson, Martin Wiig, Christian Berg, Etzaz Hussain og Riku Riski er kandidatene det kan stemmes over denne gang. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Christian Bergs perle mot Bærum er en av de fem scoringene som kan stemmes fram som rundens mål denne gang! Bli med og stem!

DEL

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) og A-pressens lokalaviser kårer rundens mål for samtlige eliteserierunder denne sesongen.

19 av 30 serierunder er unnagjort i eliteserien. I den 19. runden ble det scoret 27 mål i vår beste liga, men kun tre av dem har vi funnet plass til i kåringen av rundens mål denne gang. To av scoringene er derfor hentet fra 1. divisjon.

En av dem er Christian Bergs drømmetreff på Aspmyra.

Og her kan du se de andre målene og sammendraget fra Glimt-Bærum.

Sjekk ut de fem kandidatene, og stem fram din favoritt!

Avstemningsboksen ligger under alle klippene!

Sist runde var det Erik Huseklepp som gikk av med seieren. Målet hans kan du se her!

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene (klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet).

Avstemningen avsluttes torsdag klokken 12.00!

Kandidat 1: Riku Riski. Finnen har vært en skikkelig hit denne sesongen. Riski scorer mål og jobber som en helt. Mot Lillestrøm vant han selv ballen inne på Lillestrøms banehalvdel før han sendte avgårde et velplassert skudd, som endte i nettmaskene bak Sead Ramovic.

Kandidat 2: Johan Andersson. Svensken har ikke hatt noen god sesong i Lillestrøm, men har en tendens til å gjøre pene mål. Så også mot Hønefoss. Midtbanespilleren tok seg akkurat god nok tid til å stille inn siktet og sende ballen kontant i nettmaskene rett før slutt.

Kandidat 3: Etzaz Hussain. Talentet Martin Andresen ikke ville ha. Fikk fart på karrieren i Fredrikstad og ble hentet til Molde for et par uker siden. I sin første kamp fra start viste han seg skikkelig fram. Målet var det Cristiano Ronaldo-klasse over, uten sammenlikning for øvrig.

Kandidat 4: Christian Berg. Bang! Først i stanga, så i nettet. Christian Berg er nok mer kjent for sine treffsikre taklinger enn sine voldsomme fulltreffere, men mot Bærum fikk han skikkelig fart på lærkula. Ballen gikk som et prosjektil mot lengste kryss og endte til slutt i nettet etter en snartur innom tverrliggeren.

Kandidat 5: Martin Wiig. Sarpsborg 08 seiler i medvind for tida. Wiig har funnet høstformen og scorer som aldri før. Det andre målet mot Strømmen var klasse. Et langt oppspill ble tatt vakkert imot før ballen ble sendt kontant i nota bak en svimmel Strømmen-keeper.

Disse har vunnet de 18 første rundene:

Runde 18: Populær comeback-kid

Runde 17: Hønefoss-Mora til topps

Runde 16: Sistek med soleklar seier

Runde 15: Austin med rundens mål

Runde 14: LSK-spiller til topps

Runde 13: Overlegen Shindika

Runde 12: Stjernetreffet til Bolseth til topps

Runde 11: Nisjas akrobatikk vant

Runde 10: Knarviks vinkeltreff vant

Runde 9: Dahls perle seiret

Runde 8: Perlemålet til Ull/Kisa vant

Runde 7: Jaitehs drømmetreff vant!

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

På slutten av sesongen vil vi kåre det som vil bli årets mål.

(ANB)

Artikkeltags