Glimt etterlyser mer «trøkk» på tribunen – deler ut gratisbilletter til de ivrigste

Leder for marked og kommunikasjon Jannike Ramsvik og arrangementsansvarlig Ørjan Heldal i Bodø/Glimt ønsker mer stemning på tribunene på Aspmyra. Nå deler de ut gratisbilletter til de mest høylytte.

Leder for marked og kommunikasjon Jannike Ramsvik og arrangementsansvarlig Ørjan Heldal i Bodø/Glimt ønsker mer stemning på tribunene på Aspmyra. Nå deler de ut gratisbilletter til de mest høylytte. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

- Vi må rett og slett ha mer trøkk på tribunene i 2019, og tror vi har funnet en genial måte å få det til på, forteller arrangementsansvarlig Ørjan Heldal i en pressemelding.

Nå ser nemlig Glimt seg litt lei av at stemningen på Aspmyra tidvis kan være litt laber, og derfor starter de nå med en helt ny aksjon der de blant annet frister med gratis inngang til enkelte.

Legger ut sangene på nettsiden

Ørjan Heldal og leder for marked og kommunikasjon, Jannike Ramsvik, skryter samtidig av J-feltet, og forteller at det selvfølgelig er flere som leverer på tribunen.

 -Der har du en gjeng med et stort repertoar av sanger, heiarop og vers. Vi planlegger å dele noen av tekstene på glimt.no så flere kan hive seg med, sier Heldal.

Jannike Ramsvik hadde selv ikke vært på så mange Glimt-kamper før hun begynte å jobbe i klubben i 2017, og ble litt tatt på senga av tribunekulturen på Aspmyra.

– Jeg ble litt overrasket over hvor stille det kan være på Aspmyra innimellom, drister leder marked og kommunikasjon Jannike Ramsvik seg til å si.

Deler ut gratisbilletter

Nå ønsker klubben å gjøre noe med saken. Fra og med første kamp skal nemlig Glimt dele ut gratisbilletter på både SNN-tribunen og på hovedtribunen, til dem som skaper ekstra mye liv.

– De gir vi til helt vanlige mennesker, gjerne to og to, som tar på seg oppgaven å sette i gang litt liv. De skal få sitte sammen, og vi kler på dem blå vester, sånn at de har alibi for synginga si, forsikrer Heldal i pressemeldingen.

Planen er at Bodø/Glimt skal teste denne ordningen i flere kamper framover.

Artikkeltags