Aakre tester seg med Stavanger

På tur.  Andreas Aakre er i Stavanger denne uka for å vise seg fram på treningene til Cato Hansen og Trond Schjølberg.Foto: Stian Høgland

På tur. Andreas Aakre er i Stavanger denne uka for å vise seg fram på treningene til Cato Hansen og Trond Schjølberg.Foto: Stian Høgland

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Andreas Aakre prøver lykken i 2. divisjonsklubben Stavanger denne uka.

DEL

Glimt-spilleren skal gjennomføre fire treninger, samt en internkamp i løpet av uka hos klubben som trenes av Cato Hansen og Trond Schjølberg.

– Han har potensial, men han trenger litt tid på å bli vant til tempoet. I tillegg blir det lettere for Aakre etter hvert som han blir litt bedre kjent med spillerne, slår trener Cato Hansen fast.

Den gamle Glimt-stopperen har allerede lånt Anders Karlsen med stor suksess denne sesongen. Båndene har etter hvert blitt ganske tette mellom Bodø/Glimt og Stavanger. Dermed ble det naturlig å se litt nærmere på Andreas Aakre.

– Treningsuker som dette er positiv for Aakre uansett om det blir noen overgang eller ikke. Spillere som ham har godt av å komme seg ut og få testet forholdene andre steder, mener Stavanger-treneren.

Artikkeltags