Gå til sidens hovedinnhold

Glimt møtte Glimt

Se treningsoppgjøret direkte fra Nordlandshallen

Artikkelen er over 1 år gammel

Se høydepunktene nederst i saken.

Fredag spiller Bodø/Glimt internkamp hjemme i Nordlandshallen. En kamp du kan se direkte på ANtv. Fra klokken 11:00 er vi på plass for å overføre det hele live.

Sendingen er forbeholdt våre abonnenter. For bare fem kroner får du full digital tilgang i fem uker ved å klikke her!

Der kan du blant annet se keeperen som Glimt tester ut i aksjon. 25-år gamle Emil Balayev fra Aserbajdsjan kan bli arvtakeren etter Ricardo Friedrich hvis han overbeviser gjennom prøvespillet han er i gang med denne uken.

– Emil har en bra erfaring fra de siste årene, fra både klubber i Kasakhstan og Aserbajdsjan, og har spilt de siste landskampene for Aserbajdsjan, blant annet i EM-kvalik. Vi har fulgt han en stund, og synes at han ser interessant ut. Derfor har vi hentet han hit for å se nærmere på han på trening, sier keepertrener Jonas Ueland Kolstad.

På torsdagens trening var det dog mange forfall, så det gjenstår å se hvem som blir klar til fredagens oppgjør. Aleksander Foosnæs trente alternativt torsdag. Det samme gjorde Kasper Junker. Runar Hauge og Philip Zinckernagel er syke, Ole Amund Sveen trente alternativt mens Patrick Berg ble hvilt. Ola Solbakken sto av siste halvdel av økta, men skal være klar til fredag.

Her kan du se høydepunktene:

Kommentarer til denne saken