Like før overgangsvinduet stengte signerte Bodø/Glimt den tidligere Brann-spilleren Gilbert Koomson fra Kasimpasa.

Kantspilleren fra Ghana har fortsatt ikke vært å se på Glimt-trening, og det var han heller ikke på torsdagens trening på Aspmyra. Men det kan det forhåpentligvis bli en endring på ganske snart.

– Alt av papirer er ok. Det vi venter på er visum inn til Norge. Han er innvilget både oppholds- og arbeidstillatelse. Så nå handler det bare om å få de rette papirene, slik at han kan fly til Norge, sier Sport Manager i Bodø/Glimt, Håvard Sakariassen.

Passet til Koomson er levert inn til myndighetene i Tyrkia for at han skal få ordnet innreisevisum til Norge. Når han får dette på plass, kan han sette seg på flyet til Norge.

– Vi håper at alt dette er på plass i løpet av torsdagen, slik at han kan sette seg på et fly torsdag eller fredag. Ting er litt vanskelig og tar litt ekstra tid i disse tider, men som sagt håper vi at det ordner seg snart, sier Sakariassen.

Det er med andre ord svært så tvilsomt at 27-åringen blir å se på laget som møter Odd på Aspmyra søndag. Forhåpentligvis er han på plass og spilleklar til torsdagens europacupkamp mot Zorya Luhansk på Aspmyra.