Den avdøde er 58 år gamle Leif–Arne Nicolaisen fra Tverlandet.

Navn og bilde frigis i samråd med pårørende.

Politiet meldte om et mistenkelig dødsfall i Stjørdal klokka 21.25 søndag kveld. Senere samme kveld ble en mann i 50-årene ble siktet for drap på en jevnaldrende mann.

Ingen kjennskap til hverandre

Mandag formiddag opplyste politiet at avdøde og siktede møttes på Sportsbaren i Stjørdal sentrum.

– De dro deretter hjem til siktede ved stengetid. Politiet ønsker tips fra publikum som kan ha gjort observasjoner av siktede og avdøde i løpet av kvelden og natta, har politiadvokat Anette Strøm Røsholdt tidligere uttalt.

Politiet ønsker ikke å angi noe konkret tidspunkt, men Sportsbaren stengte klokken 02.30 natt til søndag, ifølge hjemmesiden til utestedet.

Mannen var fra Bodø-området og var i Stjørdal i forbindelse med jobb da han traff den siktede mannen.

Tirsdag ble mannen framstilt for varetekt. Siktelsen gikk ut på overtredelse av straffelovens paragraf 275, som omhandler drap.

– På grunnlag av sakens dokumenter og siktedes egnepolitiforklaringer, finner retten at det er sannsynlighetsovervekt for at siktede har forholdt seg som beskrevet i siktelsen og at han har utvist den nødvendige subjektive skyld, heter det i kjennelsen fra Trøndelag tingrett.

Ingen skylderkjennelse

Påtalemyndigheten begjærte fire uker varetektsfengsling. De ba også om to uker med brev- og besøksforbud, samt to ukers isolasjon.

Det godtok siktede, men han har ikke tatt stilling til straffskyld.

– Det ligger ingen form for skylderkjennelse i at han samtykker til varetektsfengsling, presiserte forsvarer Tore Angen.

Senere tirsdag kom det fram at politiet har fått rettens medhold i fengslingen. Mannen varetektsfengsles med det i fire uker med total isolasjon de to første ukene.