Mandag kveld ble det kjent at Glimt-trener Kjetil Knutsen er midlertidig suspendert og ikke får bidra under storkampen mot Roma i den italienske hovedstad på skjærtorsdag.

Da nyheten kom, satt ANs nyhetsredaktør Markus Rask Jensen i podcast-studio. Med seg fra hytta i Sverige hadde han TV2s mangeårige, utegående reporter Roy-Arne Salater og ANs egen ekspert Freddy Toresen - som begge reagerer knallhardt på det de får høre.

Hør hele episoden nederst i saken.

Men allerede før nyheten var temperaturen skyhøy på hytta. ANs Toresen setter nemlig skapet på plass med en glødende tirade om kunstgressdebatten, og særlig om landslagssjef Ståle Solbakkens brannfakkel om at også de nordnorske klubbene bør spille på gress.

Deretter dreier praten seg til å handle om Knutsen og UEFA, når sjokknyheten når våre menn:

– Jeg er ikke overrasket ett sekund. Jeg har null tillit til UEFA, jeg har null tillit til de som styrer internasjonal fotball, og dette føyer seg inn i rekken av ting som gjør at troverdigheten deres bare forsvinner ut. Det er den store mot den lille, og Roma har fått det akkurat som de planla, sier ANs Freddy Toresen.

– Det er én vinner, og han heter for Mourinho. Det er 1–0 til han før kampen på torsdag, dessverre, slår Salater fast.

Få med deg deres tanker om sjokknyheten, Glimts skadesituasjon - og hør Freddys elleville tirade om en kunstgressdebatten som har gått som en farsott den siste tiden.

Husk at du kan lytte til Studio Glimt-podden der du foretrekker det - både på Apple Podcasts, Spotify eller på en annen app ved hjelp av RSS-feed.

Her får du episode tre av Studio Glimt-podden: