Godsets nye målmaskin skal senke Glimt

Henrik Pedersen og Strømsgodset har sikret seg KFUM Oslos storscorer Moses Mawa. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Henrik Pedersen og Strømsgodset har sikret seg KFUM Oslos storscorer Moses Mawa. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Foto:

Av

Strømsgodset henter storscorer fra 1. divisjon som Marcus Pedersens erstatter.

DEL

Moses Mawa (22) har bøttet inn mål for overraskelseslaget KFUM Oslo i årets 1. divisjon. Nå har 22-åringen signert en treårskontrakt med Strømsgodset.

Det bekreftet eliteserieklubben mandag. Spissen har scoret ti mål på 15 seriekamper for KFUM Oslo i vårsesongen.

– Godset er en stor og spennende klubb som passer meg perfekt. Dette er en fantastisk mulighet for meg, sier Moses Mawa til Strømsgodsets nettsted.

Målformen har gjort Mawa aktuell for flere eliteserieklubber, men valget falt på tabelljumboen, som har fem poeng opp til sikker plass etter halvspilt sesong. Avtalen strekker seg ut 2022-sesongen.

Spissen får draktnummer ti og er klar til mandagens oppgjør mot gulljagende Bodø/Glimt. Han har tidligere spilt for Holmlia, Oppsal, Bærum og Lyn.

– Moses er en veldig spennende spisstype som vi har fulgt i lengre tid. Han har gradvis tatt nye nivåer og nå er han klar for å ta det neste steget hos oss. Det var tøff konkurranse om Moses, og vi er veldig glad for at han har valgt å komme til oss, sier sportssjef Jostein Flo.

Oslo-mannen skal prøve å erstatte Marcus Pedersen, som nylig sa opp avtalen sin med drammensklubben.

(©NTB)

Artikkeltags