Gå til sidens hovedinnhold

For første gang arrangeres dette spinnville stevnet i Norge

Artikkelen er over 4 år gammel

440 trommeslagere skal så definitivt sette sitt preg på Bodø i helga. Da arrangeres Spinnvill.

Dette er faktisk det første trommestevnet som noen gang er arrangert for amatører i Norge. 440 trommeslagere fordelt på 19 korps skal delta.

Annerledes

– Vi bestemte tidlig at dette skulle være et annerledes stevne, ikke et tradisjonelt med mye marsjering og defilering. Men vi skulle vekke til livet den gode sambafølelsen fra 80-tallet, i Bodø-gatene. Og dette ble dermed et samarbeid med Karnevalsprosjektet, og en del av det offisielle jubileumsåret, sier Bodø paradekorps i en pressemelding.

Travelt

Det er de som står som arrangør av stevnet. Korpsene har et travelt program. De skal marsjere i byens gater både fredag og lørdag. De skal også spille i EM-parken (Rådhusparken), på kaia og flere andre steder. I tillegg skal de altså delta i karnevalsparaden.

– Spinnvill i Bodø 2016 blir et annerledes stevne, med karneval, samba, rytmer, farger, og kostymer i alle varianter. Det blir rett og slett bare helt spinnvilt!

Bodø paradekorps ble stiftet i 2010 og har nå over 50 medlemmer. Det er bare damer med i korpset. Ideen til stevnet kom allerede i 2013.

Kommentarer til denne saken