Gå til sidens hovedinnhold

Flere høyinteressante kamper på ANtv

Artikkelen er over 2 år gammel

Det nærmer seg fellesferie for de aller fleste, og vi er godt inne i den siste uka i juni. Det betyr også at vi nærmer oss pause i flere fotballigaer, men ANtv har flere kamper på agendaen de neste dagene.

Allerede på onsdag er det full fart i AN-ligaen, og ANtv er på plass på Stordalen kunstgress for å sende oppgjøret mellom Junkeren U21 og Storm. Storm fikk det meget tøft mot Nordstranda i forrige runde, og slapp inn hele åtte mål på bortebane. Nå venter et Junkeren-lag som enda ikke har tapt hjemme på Stordalen.

Kampstart er klokka 19.15.

Omtrent samtidig er det ny sending på ANtv, når Fauske/Sprint 2 tar imot Innstranda 2 på Fauske stadion. Hjemmelaget står med 11 poeng etter sju spilte kamper, men Bjørn Are Melviks gutter har enda til gode å tape på hjemmebane. Så tidlig som 19. juni, altså for under en uke siden, møttes Sprint og Innstranda i Bodø. Den kampen vant de grønnkledde komfortabelt 5–0.

Nå møtes de to lagene til dyst igjen. Kampstart er klokka 19.30.

ANtv runder av fotballhelga med en ordentlig godbit fra Lofoten. Værøy tar imot Steigen på kunstgressbanen på øya, og ANtv er på plass for å sende AN-ligakampen. Hjemmelaget ligger på en foreløpig fjerdeplass, med to kamper mindre spilt enn Drag på tredje. Det er sju poeng ned til Steigen, som står med seks poeng på seks spilte kamper.

Forrige gang lagene møttes, endte det med en solid 5-2-seier til Værøy.

Kampstart på lørdag er klokka 15.00.

Kommentarer til denne saken