Gå til sidens hovedinnhold

Fattigdom for barn og ungdom

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg er ikke overasket over politikken dem står for i dag ikke ha klart å gi fattige barn og ungdom muligheten til og få være med i det tilbud i samfunnet har i dag for eks: idrett ,kino, bursdager, klær og sko og aktiviteter koster penger.
Tilbud flere klubb lokaler for ungdommene dem kan pusse opp og brukes efter behov kan dyrke sine hobbyer har noe og gå til i for ungdom, kunne komme inn og ha det sosiale med andre de slapp og gå på gata og bli kriminelle i dag er helt nede i 11 års og oppover alder grensen går på gata selger stoff og tjene penger .

Hvor er foreldrene som ikke klarer å fange opp barna sine de må se når de kommer hjem nye klær og utstyr dem ikke har fått penger av foreldrene sine Ringe en Bjelle oss foreldrene kan ta prat med barna /ungdom.

Myndighetene har også et ansvar dem bør øremerke pengene barn/ungdom politikerne gir kommune fri til å bruke pengene til det de vi store hull i overføringen fra politikerne , Staten kunne jo hjelpe de fattige barna og voksen.

Barn trenger gode foreldre og strenge regler hjemme og på skolen og trygt barn trenger å bli sett og hørt respektert for hva dem er, men barn og unge som får gjøre hva dem vil blir redd og utrygge på samfunnet da kan det bli ille vanskelig stole ikke på de voksene stor oppgave få dem til stole på voksene igjen.
Da kan mobbing fort bli redningen for gatebarna og mobil er farlig redskap kan brukes til danne kriminelle gjenger og kontakter og PC og Nettbrett må ikke overta styringen av barn og unge i samfunnet i dag .

Mitt ønske for jul og nyttår er at alle tar vare på værandre prøver få barn/ unge mennesker på rett vei i Samfunnet!.

Kommentarer til denne saken