I Norge og verden forøvrig er det mange som er skeptiske til bivirkninger de hurtig utvikla vaksinene kan ha av skader etter du har tatt den. Noen av disse skeptikerne bor også her i Nordland

Dette har ikke gått fakta sjekkerne hus forbi og de har dermed kjørt flere artikler hvor de sette skeptikere i bås med nasjonalister , nazister og høyreekstreme grupper.

I andre sammenheng kaller Faktisk.no gjerne folk og grupper som opponerer mot ting de er skeptiske til for nett troll.

Hvem er det som opptrer som nett troll her mon tro? Hva slags etikk er det de har i slike artikler?

Hvem privat personer kan klare å forsvare seg mot giganter som er eid av NRK, TV2 og de andre store som eier dette Fakta.no. Man har jo ikke en sneball sjans å stå opp mot disse beskyldningene de driver mot folk.

Hvem er så skeptisk til vaksiner av denne type? Jeg har funnet folk som jobber i helsevesenet, leger, sykepleiere, forskere, politikere fra nær sagt alle partier. Pål Steigan, Laura Johnsen en sekretær i en politisk parti på venstresiden.

I dagens utgave av VG ser vi en sort kvinne , hun er sykepleier og har vert det i 19 år sier hun som er skeptisk grunnet tankene på bivirkninger disse vaksinene kan ha

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/AlREVj/sykepleier-sharika-jobber-med-covidpasienter-vil-ikke-ta-vaksinen

Hvor stor er så denne nasjonalistiske høyreekstreme gruppen som Faktisk.no stmpler ? Jo det vet vi fra en tidligere undersøkelse gjort av Ipos.

Ipos er en data leverandør som brukes for å måle hva folk mener om ting og skaffer til veie det meste av informasjon til sine oppdragsgivere

https://www.ipsos.com/en/global-attitudes-covid-19-vaccine-october-2020

Adresseavisa har en helt artikkel om skeptikere til vaksinen , mulig de ref til samme undersøkelse, den sier at ca 1/4 av folket er skeptisk til vaksinen

https://www.adressa.no/nyheter/utenriks/2020/11/06/F%C3%A6rre-sier-de-vil-ta-koronavaksine-22950694.ece

Spørsmålet jeg og mange 1000 andre stiller er. Når tid fikk Faktisk.no kopetanse og forskere ansatt på å vite hva som er riktig og hva som er galt om bivirkninger i vaksiner som er utviklet på minus 1/10 del av normal tid for utvikling av vaksiner ?

Hvem pokker har oppnevnt disse faktisk.no til å være politi i slike saker . De samarbeider med Facebook, og er ikke din avis samarbeidsvillig nok med Fjæsboka så går altså disse ut og merker deg (dine artikler og din avis slik at den nedgraderes og blir mindre synlig . Vil tro det strider mot vår rettssikkerhet det de holder på med både mot enkeltindivid og mot flere mediebedrifter.

Hvem i dette samfunnet har utnevnt disse til FB politi ?

Kan det være på tide noen med makt og myndighet i samfunnet ser på hva de holder på med og kler av de med sitt maktmisbruk.

Det å stemple + 1/4 av norges befolkning som nasjonalister og antyde de er med i ekstreme grupper , det bør tas tak i av rettslige instanser i vårt land og så få stengt dette nett trollet.

Hadde disse kjendis skribentene i Oslo gryta hatt litt baller , så hadde de tatt denne saken og gitt Faktisk en på tygga. Men dette handler jo ikke om Is dama til Diplom is el Julenissen og de er det ikke noe samfunnet bør ta tak i ser det ut som.

Jeg er veldig for at Justis folkene el Sivilombudsmannen her i landet sørge for å få stengt ned disse.

Det de holder på med er overgrep mot den lille kvinne og mann i vårt samfunn

Her en av artiklene de antyder hva folk er og hva grupper dere tilhører.

https://www.faktisk.no/artikler/o8K/konspirasjonsteorier-dominerer-vaksinediskusjonen-pa-facebook?fbclid=IwAR2Pk0eiaQdJbPUwzjX9hlm3kHtWGPzkgXLbV3CmfpufYHuFld7HmLzfHJA