Etter at snekkerne tok dette bildet, nekter de å jobbe i kjelleren

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Snekkeren Sindre Fagervik (22) og kollegaene hans holder for tiden på med å pusse opp noen boliger like ved Nordlandssykehuset Psykiatri i Bodø.

- Skikkelig ekkelt

Etter en hendelse tirsdag denne uka tør imidlertid ikke snekkerne å jobbe i kjelleren til boligene lenger, ifølge Fagervik.

- I forbindelse med arbeidet vårt tok vi en rekke bilder for å huske hvordan det så ut i kjelleren. Først da vi skulle se gjennom bildene litt senere, oppdaget vi at det var en hvit skygge som lignet på et menneske på noen av bildene. Da vi så det gikk det kaldt nedover ryggen på oss, forteller Fagervik.

Han er skremt etter å ha sett bildene han selv tok.

- Jeg tror ikke det er støv på linsa, siden vi tok flere andre bilder hvor skyggen ikke var med. Dessuten dukket skyggen opp på bilder som ikke var tatt rett etter hverandre. Jeg tror egentlig ikke på spøkelser, men dette var skikkelig ekkelt.

Vil ikke i kjelleren

Nå vil verken han eller kollegaene jobbe nede i kjelleren mer.

- Jeg har hatt en dårlig følelse av å være der. Vi har fortalt arbeidsgiveren vår at vi ikke vil jobbe i kjelleren mer, i hvert fall ikke alene. Det er bare skummelt og ubehagelig, og vi liker det ikke, avslutter Fagervik.

Hva tror du skyggen på bildet er? Si din mening i kommentarfeltet.