I slutten av januar har matprogrammet sesongpremiere og mannen fra Tysfjord skal være utfordrer i programmet. Programleder og mesterkokk Kjartan Skjelde har troen på flere av deltakerne.

– Dette er klassisk berg-og-dal-bane. Den samme gjengen kan lage utrolig bra mat og samtidig utrolig dårlig mat. Jeg har aldri sett et sånt utrolig sprik i kvaliteten. Samtidig er det en veldig sjarmerende gjeng og seerne kommer raskt til å se at noen av kjendisene har en veldig sterk iver etter å lykkes, skriver Kjartan Skjelde i en pressemelding.

Nytt forsøk

Camp kulinaris er et matprogram der 13 kjendiser skal drive en restaurant. Deltakerne skal kjempe mot hverandre for å finne ut hvem som er den beste til å drive restaurant, men de må også samarbeide for å få restauranten til å gå rundt. Årets deltakere er Runar Søgaard, Abubakar Hussain, Niklas Baarli, Daniel Aakre Pedersen Michael Andreassen, Anna Anka, Pia Haraldsen, Aurora Gude, Sofie Frøysaa og Johanna Grønneberg Mesa. Erlend Elias, Berit Riise og Stian Sandø kommer inn som utfordrere.

Les også: Erlend Elias er skuffet over anmeldelsene: – De har misforstått boka

I årets sesong har det vært fokus på nordiske, kortreiste råvarer og bærekraft. Kjendisene må lære seg å bruke hele dyret, lokale grønnsaker og ukurant mat.

– Årets deltakere er en bukett med forskjellige mennesketyper, med ulik kulturell og landbakgrunn og ikke minst, ulikt grunnivå hva angår kjøkkenkunnskaper. Dette kombinert med sterke personligheter med tydelige meninger ispedd en god dose humor gjør at den tredje sesongen av Camp kulinaris byr på mer humor, mer mat, flere diskusjoner og ikke minst, en sesong hvor seerne kommer nærmere profilene enn noen gang før, står det i pressemeldingen.

Nok et program

Silje Sandmæl har tatt fram kalkulatoren og er klar med en ny runde av suksessprogrammet I lomma på Silje. John Arne Riise, Mia Gundersen, Bård Hoksrud og Erlend Elias er noen av kjendisene som avslører sin privatøkonomi.

Sistnevnte skal altså blottlegge sin egen økonomi på tv i løpet av den nærmeste tiden.

– For å kunne oppnå det de drømmer om må vi ta en grundig oppvask av økonomien og ikke minst vanene deres. Dette byr gjerne på noen ubehagelige overraskelser og innrømmelser, sier Silje Sandmæl.

Silje Sandmæl vil både bevisstgjøre dem på sin egen økonomi og lære dem noe om økonomi og budsjetter slik at de kan bruke pengene sine på noe de virkelig ønsker seg.

Første kjendis i ilden er den tidligere fotballspilleren, John Arne Riise. Episoden kan du se 28. januar klokken 21:30 på TV3, Viafree eller Viaplay. Erlend Elias blir å se i en senere episode.