Gå til sidens hovedinnhold

Erik (22) er ute av Farmen Kjendis: – Synd at TV 2 har klipt meg på den måten

Artikkelen er over 2 år gammel

Erik Anders Sæter (22) fra Storjord i Nordland har gjort seg bemerket det siste året med flere TV-opptredener.

Han ble først kjent fra Paradise Hotell, men den siste tiden har han vært å se på en gård tilbake i 1918 for TV-seerne landet rundt.

I kveld tok imidlertid eventyret slutt etter å ha tapt melkespanntvekampen mot Svein Østvik (57), bedre kjent som Charter Svein.

Uenig med TV 2

Det var ikke uten dramatikk at 22-åringen røk ut av gården, for han mener TV 2 har klippet han feil.

Den hjemsendte «Farmen kjendis»-deltakeren mener han var åpen om skaden, som gjorde det nærmest umulig å vinne søndagens tvekamp. Erik Sæther klarte ikke holde melkespannene i mer enn i underkant av fem minutter

– Jeg har en skade i skulderen, og har ikke fått trent den på ett år cirka. Skaden gjør at det er flere centimeter mellom kragebeinet mitt og selve skulderen, forteller han til VG

Les også: Åpenhjertig Erik (21) om den vanskelige oppveksten: – De kom med graverende trusler overfor min far til meg 

Ukjent skade

Skaden Erik Sæter sikter til heter AC luksasjon grad IV. Den fikk han etter å ha «lekeslåss» med en kamerat på vorspiel for drøye halvannet år siden. Erik Anders landet på ryggen med armen under seg – slik at skulderbenet sto ut av huden.

– Jeg har ikke fått trent skulderen skikkelig på et drøyt år, og den var dårlig inne på «Farmen kjendis» også. Jeg kunne blant annet ikke gjøre tunge løft. Svein visste at han ville slå meg om han valgte melkespann. Svein var god, men hvem som helst ville slått meg i denne øvelsen. Jeg klarer ikke å strekke ut armen min hundre prosent den dag i dag, sier han til VG.

Sæter mener at dette var et samtaleemne inne på gården, og synes derfor det er synd at produksjonen velger å klippe det vekk – og at han med det framstår svakere enn han egentlig er.

– Ja, det er veldig synd. Og litt dumt at folk skal tro at jeg er en pingle. Men jeg hadde dritvondt, og klarte rett og slett ikke stå der lenger. Det er synd at TV 2 har klipt meg på denne måten, sier Sæter.

Les også: Farmen-Erik gir ut låt og drømmer om musikkarriere 

Kommentarer til denne saken