Gå til sidens hovedinnhold

Er Senterpartiet troverdig?

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Partiene på venstreseiden har grunn til å takke Vedum for å sette ord på den nedbygging av Nord-Norge som åtte år med høyrepolitikk har gitt.

Oppildnet av gode meningsmålinger har løftene om alt som partiet skal gjøre om de får nok makt blitt høyere og høyere. I en fei skal de reversere alt som er blitt gjort galt og samtidig sørge for utflytting av statlige arbeidsplasser, billige flybilletter og mye, mye mer.

Jeg er redd Vedum er blitt beruset av seg selv og for lengst har forlatt alt som er i nærheten av forsvarlighet. Meg bekjent har ikke Senterpartiet før nu hatt noen spesiell omsorg for landsdelen, men nu har SP løsningen på alle problemer. Er det troverdig ?

Skal det være håp om en realistisk politikk til nytte for landsdelen etter valget trengs massiv oppslutning om AP og SV. Det på tross av at de har feilet i mange spørsmål som har med distriktsnorge å gjøre de senere årene.

Et uttrykk sier ” Store ord og fett flesk sitter ikke fast i halsen”. Det er lettvint for politikere å bruke store ord, men hverdagens realiteter innhenter dem.

Kommentarer til denne saken