Hva er det som gjør at politikere på alle nivåer i dag virker som asosiale idioter når de skal forholde seg til mennesker på grasrotnivå?

Ser de virkelig ikke hvor fjerne de er når de mener at goder de har slik som pendler leilighet, billig kantinemat, pensjonsordninger, diamant bonuskort og overtids tillegg nærmest for å puste er goder de sier de må ha for å kunne utøve jobben sin bra.

La meg si det slik, mener dere virkelig at det politiske håndverket som er gjort de seneste år med f. eks. å legge energiproduksjonen ut på børs og kabler hit og dit men ikke en eneste kabel som kunne vært til fordel for egen befolkning har dere klart å vedta. Og det faktum at dere driter totalt i at det man faktisk har brukt generasjoner av skattekroner på å bygge opp og som tilhørte oss borgere av Norge burde gjøre at vi i det minste hadde forkjørsrett på energien men heller nå gjør at 2/3-deler av Norges befolkning betaler strømregninger som er 3-4 ganger så høye selv med deres alt over 70 øre dekning er noe som fortjener utrykket bra og noe vi skal være imponert over?

Vi er dyktig forbanna, det er det vi er men det virker ikke som dere klarer å se selv et snev av dette!

Kraftproduksjon og materiell for å i hele tatt kunne produsere er betalt av oss som dere skal sette i førersete når det kommer til hvem som skal nyte godt av dette. Ikke tyskere eller andre europeere men oss Norges innbyggere!

Fan ta dere hele jævla gjengen som er så Brussel kåte at dere knapt klarer å åpne kjæften hver gang EU og byråkratene deres trer en ny regel over hodet på oss!

Vi er det landet i verden som har implantert og satt ut i livet flest direktiver fra disse og vi er fan ikke medlem engang. Da er der stort sett kun kåtskap for egne karriere muligheter igjen når dere ikke klarer å forsvare samt fremheve egen befolknings ve og vel først og fremst!

Må ha diamant kort slik at man kan utøve jobben på best mulig måte!

Ja stakkars oss hadde godene uteblitt for da måtte gudene vite hvilket politisk håndverk dere hadde klart å sable ifra dere!

Få tilbake systemet der politikerne kom fra gulvet og fagforeninger før håndverk fra dere setter flere standarder vi ikke nyter godt av og ei ikke trenger!