[Tønsbergs blad]: Når man driver restaurant i en såpass konkurransedreven by som Tønsberg, er det viktig å finne måter å skille seg ut på. Det mener Dlman Ahmed og Andreas Johansen ved Brygga Pizza og Grill at de nå har klart.

Har alltid satset på store porsjoner

– Det er viktig for oss å lage mye mat og store porsjoner til kundene, forteller Johansen som jobber ved restauranten.

Kebabrullen er en og en halv meter lang og er ment som en familieporsjon.

– Man greier ikke å spise den alene. Man må minst være 3-4 personer for å få spist den opp, sier Johansen.

Selv er han og daglig leder Dlman overbevist om at deres kebabrull er Norges største.

– Vi vet ikke om noen andre som lager kebabrull på størrelse med denne, og det er jo det som gjør det så gøy.

Kebabrullen lages på samme måte som en helt vanlig en.

– Vi legger deigen utover disken og fyller på med kjøtt og tilbehør. Siden den er så stor passer vi på at bunnen er ekstra tynn, sier Johansen.

LES OGSÅ: Korona ble knekken – her mister fire jobben

– Åpna bakluka og la ned setene

Tirsdag kveld var det for første gang noen som bestilte den enorme rullen.

– En kunde ringte for å bestille to store kebabruller, da sa jeg til han at han likesågodt kunne kjøpe den store familierullen, ettersom den koster like mye men det er mye mer mat i den.

Kunden ble mildt sagt sjokkert da han kom for å plukke opp bestillingen sin.

– Det var utrolig moro å se reaksjonen til kunden. «Fy, det hadde jeg aldri trodd» sa han da vi viste den til han.

De måtte så hjelpe mannen for at han skulle få den med seg hjem.

– Vi måtte hjelpe han med å bære den ut i bilen. Da vi kom ut skjønte vi at den ikke kom til å passe med mindre vi la ned setene. Så vi åpna opp bakluka og la ned setene, så kjørte kunden fornøyd hjem, forteller Johansen.