Gå til sidens hovedinnhold

Er det bare jeg som er naiv... en drømmer

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg er ingen helt og jeg er ikke bedre enn andre,men i min verden, så er alle lykkelige! Er det jeg ville ønske hvis jeg fikk ett eneste ønske. Jeg er langt fra rik og litt ekstra penger på bok, var ett av mine høyeste ønsker! Men så ble jeg voksen! Tenk om ALLE var lykkelige...en naiv drøm!! Ingen sykdom, ingen kriminalitet, ingen barn skulle blitt utsatt for seksuelle overgrep, ingen skulle blitt utsatt for voldtekt, ingen skulle blitt utsatt for vold og ingen skulle drepe et annet menneske, ingen rasisme, ingen vold mot dyr, og alle ville ha rett på en plass i solen!!

Egentlig fikk jeg denne drømmen som liten. jeg tror den drømmen startet allerede da jeg var 5 år! Det var ikke så greit hjemme! Kanskje jeg fikk denne drømmen pga det, men det var det jeg drømte om!!! Noen sier, det er dette som venter oss i himmelen, men jeg TENKER,hvorfor ikke nå.... År har kommet og gått..og fremdeles håper jeg på en verden som dette! Men jeg må være verdens største naive I TO SKO, for den perfekte verden kommer ikke!!

Noen kristne sier: du kommer ikke til himmelen, du er ikke så god som oss!!! De dømmer den ene etter den andre. De fleste menigheter står på sitt.. alle sier vi er den rette!! Visse sier de er de perfekte og evig liv er kun for dem!! Det virker som om det er krangel om Gud. Det er vel ikke sånn Gud tenkte!! Ingen er bedre enn de andre... om enda verden var lykkelig!!! En drøm som er så NAIV !!! JEG MÅ VÆRE POTTE DUM!!!

Kommentarer til denne saken