Gå til sidens hovedinnhold

Endre skal åpne Musikkfestuka

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag 3. august skal årets utgave an Nordland Musikkfestuke høytidelig åpnes på torget i Bodø. I år er det forfatter Endre Lund Eriksen som har fått det ærefulle oppdraget.

Bodøværingen, som etter hvert har emigrert til Tromsø, har mer en tjue boktitler bak seg, og er kanskje mest kjent for titler som Pittbull-Terje, der han også skrev manuset til filmen, og serien om Alvin Pang. Nordland Musikkfestuke er stolte over at Lund Eriksen har takket ja til å åpne festivalen. Det gjør han med en for anledningen nyskreven prolog.

-Vi er svært glade for at det er nettopp Endre som åpner festivalen i år. Han er en forfatter som på mange måter representerer alt det Musikkfestuka ønsker å være på den måten at han, i likhet med oss, skaper opplevelser for både barn, ungdom og voksne. Jeg gleder meg til å høre prologen han har skrevet spesielt til denne anledningen, sier direktør André Wallan Larsen i Nordland Musikkfestuke i en pressemelding.

Musikkfestukas høytidelige åpning finner sted på Torget i Bodø lørdag 2. august klokken 12:00. Andre medvirkende er Festivalprofil Bjarte Eike og Barokksolistene, bodøbandet Hobbel, Ordfører Ida Pinnerød og konferansier Frode Mikaelsen.

Kommentarer til denne saken