Gå til sidens hovedinnhold

En billigere hverdag for folk flest!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Norge, verdens rikeste land… men verdens rikeste befolkning i form av kjøpekraft må vi nok strekke oss langt etter. Slik det er nå, blir den vanlige mannen i gata flådd av staten, han må betale inntektsskatt, eiendomsskatt, formueskatt, moms, bompenger, og det på toppen av sine vanlige utgifter, som husleie, strøm, mat, og barnehage, osv. Det minste vi Politikere kan gjøre, i stedet for bare å ta, er å gi noe tilbake, slik letter vi på trykket i denne vanskelig tiden. Derfor kjemper partiet for folk flest hardt, hardere enn noen gang. Vi har nådd fram i budsjettforhandlingene, og nå er resultatet klart.

Den 1 desember, ser det ut som statsbudsjettet for 2021 er ferdig, og med det kan folk flest godte seg over mye, blant annet tidenes avgiftslettelser på typiske grense varer. Avgiften på Sukker fjernes, avgiften på snus reduseres, og avgiften på alkohol normaliseres. Pensjonistene får mer, Bilistene får mer, bilavgifter skrotes, 1,6 milliarder til veibygging og 2 milliarder til å kutte bompenger. Kronen på verket, det innføres 1000 nye sykehjemsplasser.

Mange flere avgifter må reduseres, og mye mere FrP politikk skal innføres, men med dette går Norge, et lite skritt i riktig retning. Det kommende året blir tøft, vi går et potensielt jevnt valg i møtet, derfor skal vi kjempe i stortinget, derfor skal vi kjempe i rådhusene, derfor skal vi aldri gi opp! Steg for steg, nærmer vi oss en billigere hverdag for folk flest. Spenn dere fast, stortingsvalget 2021, her kommer vi!

Kommentarer til denne saken