Midtukekupongen består denne uken av syv kamper fra 4. runden i cupen. De øvrige kampene er hentet fra den engelske ligacupen.

Det er flere interessant kamper på kupongen, menen av dem er litt spesiell. Brann møter nemlig Mjøndalen på Nedre Eiker til en reprise av en kvalikkampen fra 2014, da Buskerud-laget knuste Brann 3-0, rykket opp til Eliteserien og sendte Brann ned i 1. divisjon. Nå kan Brann endelig få sin revansj.

Bonuspotten har steget til 1,7 millioner kroner, mens pausepotten er på 25 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 1825.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Mjøndalen – Brann B

Mjøndalen sliter. Etter helgens tap mot Start har Mjøndalen seks kamper på rad uten seier. Buskerud-laget har ikke vunnet siden de slo Ull/Kisa i starten av juni. Brann viser også en nedadgående formkurve. Etter fire kamper på rad uten scoring, scoret Brann tre ganger mot Aalesund. På Nedre Eiker har de også noe å revansjere. Sist lagene i Buskerud vant Mjøndalen 3-0 og sendte Brann ned i 1. divisjon. Det har ikke Brann-fansen glemt. Nå kan de få revansje.

2. Kristiansund BK – Florø H(B)

Kristiansund ligger under nedrykksstreken i eliteserien, men det skyldes først og fremst en dårlig bortestatistikk. På hjemmebane har de vært gode. De har kun tapt én av ni hjemmekamper så langt, men Florø kan bli en ekkel motstander. Florø er formlaget i 1. divisjon. De står med seks strake seire, og de kan skape problemer for vertene fra Nordmøre. Cupbombe?

3. Haugesund – Molde B(U)

Haugesund viser bra form. De hadde seks kamper på rad uten tap før 1-2-tapet i Sarpsborg søndag. Nå møter Haugesund et Molde-lag de har hatt et godt tak på de siste sesongene. De har to seire og fem uavgjorte på de siste syv hjemmekampen mot Molde. Sist Ole Gunnar Solskjærs menn vant i Roglandsbyen var tilbake i 2010. Molde er i flytsonen, men denne kampen tror jeg blir jevn.

 

4. Stabæk – Aalesund H(U)

Stabæk tapte hjemme mot Sandefjord søndag. I den kampen var bæringene fryktelig svake. Nadderud-laget svinger voldsomt i prestasjonene. Det er ikke lett å bli klok på dem for oss tippere. Aalesund lå under 1–3 mot Brann søndag, men kom tilbake og tok ett poeng, mye takket være en gavmild dommer som delte rundhåndet ut straffespark. De kan neppe forvente like god hjelp i hver kamp. 

5. Jerv – Rosenborg B

Jerv, som har kjempet i toppen av 1. divisjon de to siste sesongene, har endelig våknet. Arne Sandstøs menn har fem seire på de seks siste kampene, og de har kun tre poeng opp til playoff. RBK røk ut av Mesterligaen, men leder eliteserien. Trønderne får ingen enkel oppgave i Grimstad, men de dummer seg ut i denne matchen.

6. Sarpsborg 08 – Odd H(UB)

Sarpsborg imponerer denne sesongen. Østfoldingene ligger på annenplass i eliteserien etter å ha vunnet de to siste kampene etter scoringer på overtid. Det vitner om god arbeidsmoral i laget. Tøff bortekamp for Odd. Telemarkingene har kun vunnet én av syv bortekamper i Sarpsborg. Helt åpen kamp!

7. Lillestrøm – Tromsø H

LSK ledet 2-0 etter første omgang i Stavanger søndag, men rotet vekk ledelsen og spilte 2–2 mot Viking. TIL er i alvorlig trøbbel. De er tabelljumbo i eliteserien og har kun tatt to poeng på de åtte siste kampene. De har kun vunnet én av de siste ni kampene på Åråsen. Romerikingene skal vinne denne matchen.

8. Sheffield United – Walsall FC H(B)

The Blades fikk en drømmestart i Mesterskapsserien da de slo Brentford 1–0 lørdag. Walsall tapte 0–1 i serieåpningen mot Bury borte i League One. Sheffield United vil antakeligvis hvile noen spillere i ligacupen. Walsall har vunnet de tre siste mot The Blades. 

9. Colchester United – Aston Villa B

Villa måtte nøye seg med ett poeng i seriestarten, da de spilte 1–1 mot Derby hjemme i Birmingham. Colchester holder til på fjerde nivå i England. De tapte 1–3 mot Accrington i serieåpningen, og de skal få kjørt seg mot et revansjesugent Villa-lag. Soleklar B!

10. Leeds United – Port Vale H

Leeds fikk en god start på sesongen. De slo Bolton 3–2 på bortebane i serieåpningen i Mesterskapsserien. Port Vale fikk også en bra start. De slo Crawley 3–1 borte, men det var i League Two. På Elland Road vil de få det betydelig tøffere. Leeds skal gå videre.

11. Crewe Alexandra–Bolton B(U)

Disse møttes også i ligacupen i 2014-2015-sesongen. Det oppgjøret endte 2–2 etter 90 minutter, men Bolton vant etter ekstraomganger. Det er ikke umulig at det skjer igjen. Crewe har hjemmebanefordelen, og Bolton vil sikkert spare spillere til helgens kamp.

12. Oldham Athletic–Burton Albion B

Oldham har kun vunnet én av de siste syv kampene, og de tapte serieåpningen 0–2 mot Oxford. Burton tapte seriestarten 0–1 mot Cardiff. Det var et skuffende resultat på hjemmebane. De er helt sikkert interessert i å slå tilbake i denne kampen. Bør bli borteseier!