Eliteserien i fotball er utsatt. Glimt stopper fellestreninger

Victor Boniface og Bodø/Glimt må se langt etter seriestart i eliteserien. Foto: Tom Melby

Victor Boniface og Bodø/Glimt må se langt etter seriestart i eliteserien. Foto: Tom Melby Foto:

DEL

På grunn av koronaviruset er Eliteserien i fotball utsettes. Det framkommer av en pressemelding fra NFF.

- All toppfotballaktivitet stoppes i første omgang til 15. april 2020. Dette innebærer at alle planlagte kamper i Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, NM-kamper og treningskamper utsettes til etter 15. april. Treningskamper vil ikke bli spilt fra og med 13. mars, står det i pressemeldingen, med følgende tillegg.

- Offisielle kamper vil tidligst starte opp igjen første helgen i mai (topp og bredde).

Dersom seriestart blir 3. mai, vil Glimt serieåpne borte mot Odd. I perioden før det skulle de helgule møtt Mjøndalen (h), Sarpsborg 08 (b), Haugesund (h), Brann (b) og Start (h).

Tidligere torsdag bekreftet NFF at all breddefotball er avlyst ut april. Både treninger, samlinger og all form for kampaktivitet er avlyst.

Koronaviruset har for alvor kommet til Norge den siste tiden, og viruset har ført til en rekke kanselleringer. Torsdag kom også nyheten om at håndballsluttspillet er avlyst.

Stopper fellestreningene

For Bodø/Glimts del betyr det også at det ikke blir fellestreninger.

- Nå stenges alt i helgen. Spillerne vil få individuelle program. Så må vi se an situasjonen. Foreløpig vet vi ikke så mye. På mange måter blir det en helt ny preseason som skal planlegges. Vi vet mer mandag, så vi må komme tilbake med mer info da. Vi forholder oss til de tiltakene som kommer. Spillerne vil trene, men ikke sammen. Det er likt i hele Norge, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen.


Artikkeltags