Det er til å bli kvalm og regelrett forbanna av regjeringens og Stortingets tafatte holdning til folk med lav inntekt i dette landet. 333 kroner i måneden står de altså rakrygget å forsvarer i Debatten på NRK. Hvordan er dette overhodet mulig!

De må jo bruke en form for korsett eller plastbøyle for å ikke klappe sammen da de selv må jo vite og være 100 % klar over hvor hinsides svakt og dårlig dette er for landets pensjonister som har vært lønnstapere i år etter år etter at Stolt-avsegselv-enberg klarte det kunststykket å få vedtatt nye pensjonsregler som selvfølgelig ikke rammet dem selv der de etter åtte år- 8 - år! Ja, det er korrekt det jeg skriver. Etter 8 år har de gitt seg selv full pensjon! Kvalmt og totalt ute av kurs og takt i forhold til dem de skal fremme og beskytte!

Og nå får altså pensjonister hele 333 kroner ekstra i måneden, noe Støre sier han tror pensjonister er kjempefornøyd med og som kommer godt med nå i disse dager hvor strømmen er så dyr. Hvor jævla virkelighetsfjern går det an å bli! Selv fikk de et ''lite'' årlig lønnshopp på kun 80. 000 kroner, de stakkars fattige jævlene som selv ikke betaler ei eneste krone i strøm der de feiter seg opp, sofaliggende i topp moderne luksusleiligheter.

For f.. ska vite at de laaaange arbeidsdagene deres som består av å sitte i møte 8-9. timer i døgnet og drikke kaffe med snitter samt spise middag sånn ca i 5-6. timer hvorpå de sover de resterende 8-9. timene av døgnet. Ja! Bare voldsomt hvor de jobber. Ååååh hvor jeg respekterer!!!! Når er det valg igjen? HA! Akkurat som om det skulle hjelpe!